2777
2789
عنوان

من بسیار خیر خواه هستم

50 بازدید | 5 پست

چیکار کنم اینطوری نباشم ؟

برای همه خوبی و شادی میخوام

بعد از مدتی متوجه میشم دشمنم بودن و فقط حسادت داشتن و کمین کرده بودن که ضربه بزنن :)

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه ... این ذات توئه و اون ذات اونا 

عزت و ذلت ب دست خداست 

خودت باش نزار چیزی تورو تغییر بده 

اما مث یه سنگ هم نباش ک لگد مالش کنن ارتباطت قطع کن با اون آدمه و گذر کن

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
متاسفانه ... این ذات توئه و اون ذات اونا عزت و ذلت ب دست خداست خودت باش نزار چیزی تورو تغییر بده اما ...

بله دوست صمیمی نداشتم اصلا

من کاری به هیچکس ندارم و سرم تو زندگی خودم هست ،

یهو میشنوم و میبینم اونایی که همه اش سعی میکردن نزدیکم بشن و دوست بشن ،چه چیزایی پشت سرم نگفتن و حتی چه چیزایی تهش جلو روی خودم گفتن !! 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بله دوست صمیمی نداشتم اصلامن کاری به هیچکس ندارم و سرم تو زندگی خودم هست ،یهو میشنوم و میبینم اونایی ...

این ک قلبت ب درد بیاره کاملا حق داری و متاسفم واسه آدمای اطرافت ک قدر آدمی مثل شمارو نمیدونن درواقع قدر محبت نمیفهمن 

اما شما نمیتونی اونارو عوض کنی صرفا واسه کمتر آسیب دیدن دوری کن اونا لیاقت محبت و صمیمیت قلب شمارو ندارن ...

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...