2777
2789
عنوان

با پسر معتاد برم تو رابطه یا ن

291 بازدید | 30 پست

نگید سیگار اعتیاد نیس واسه منی ک تو خانوادم حتی قلیون نمیکشه هیچکس اعتیاده این

من ی نفر دوست دارم و حسم متقابله چندین بار بهم این اقا پسشنهاد داده و من رد کردم اونم بخاطر ی چیز 

سیگار 

میدونم الان همه میکشن و ب قول دوستم اینکه معیارت سیگار نکشیدن باشه رسما ی فرمول واسه سینگل ب گور شدنه 

من برام مهم نیس خیلی طرف بکشه البته کم ن فرت فرت اما نیترسم خودم هم وسوسه شم بکشم از خودم میترسم دوس ندارم تو موقعیتی برم ک یکی بیخ گوشم سیگار بکشه 

البته فقط سیگار میکشه خودش میگ تفریحی کم میکشم بخاطر فشارای روحی بعد مرگ مادرش کشیده شده 

چیکار کنم؟؟ خیلی دوستش دارم ۲ ساله دوست عادی ایم حسم دو طرفه 

البته تو این دو سال هیچوقت جلو من نکشیده  اگ نیکشید دوستیم تموم میکردم ولی هم بو سیگار میداد گاهی عصبی میشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خیر

خب دلمو چیکار کنم 

بخدا عکسش ببینی میفهمی اون موقع من چی میگم خیلی ادم حسابی 

میترسم از دست بدم این موقعیت تهش مجبورم کنار بیام چون همه دارن میکشن حتی خانم هاا

کاملا بستگیبه خودت داره اگه خط قرمزه اته که نهاگه بقیه جوانبش اوکیه چرا کهنه

خب این خط قرمزم ۹۰ درصد پسرای ایران رو رد میکنه مشکل اینه 

متاسفانه همه دارن میکشن وقتی ی چیزی هم عرف میشه مجبوری سازگار بشی باهاش 

اینطور ک حرف زدی بنظرم نرو یا اگ دوسش داری بهش بگو بخاطرت نکشه برا منم اینطور بود که قلیون عرق و...  از اینا میخورد میکشید ولی بهش گفتم نکشه  همون اول رابطه دیگ ۵ساله ک نمیکشه و دور اینچیزا نمیره

تو از سیگاری بودن اوت ترس داری یا از قدرت کنترل نکردن خودت الان؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
خب این خط قرمزم ۹۰ درصد پسرای ایران رو رد میکنه مشکل اینه متاسفانه همه دارن میکشن وقتی ی چیزی هم عرف ...

این حرفت رو قبول ندارم یه چیزب که عرف میشه باید باهاش سازگار شد

2810