2777
2789
نه اگه بگم کوچیکه میگه با کی مقایسش کردی

بگو تو فیلم ها دیدم 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه جدی🤣شانسو ببین ...من یه دست سفید ولی اون قسمت انگار رنگ کم اومده دیگه 🤣🤣

🤣🤣 

در عمرم فقط قبل جلسه لیزر با ژیلت شیو کردم

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

😂😂😂خدایی میخوام ژیلت رو کنار بذارم دیگه لباس زیر نپوشم ولی خب نمیره باید کاری کنم

اره ژیلتو ک حتما حذف کن‌‌‌...دیگه بعدشم توکل بخدا میریم تره باری گونی گونی سیب زمینی بار میزنیم میاریم

نه اصلا بیرون زده نبست فقط چون وزن زیادی کم کردم احساس میکنم لابیا بزرگ ها لاغر شده و اونا داره بزرگ ...

زیاد حساس نباش جانم

فکرت و درگیرش نکن کلا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بدبختی من شوهرم سفیده من گندمی انگارجابجاشدیم

بده اینطوری ولی مرد گیر نده ولش کن

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

از منم تیره هست یادمه باهم چندین سال پیش که هنوز دوست بودیم یه کلیپ دیدیم داشت میگف فولید ک ص سیاه یه هو همسرم گف مگف ک ص سیاه هم فایده داره!!!! 

اصلا بهم ریختم خیلی ولی واگنش نشون ندادم فکر میکرد من سفیدم حتما  

بعدش نامزد کردیم بحث رابطه دهانی شد گفتم تو خوشت میاد؟ گف باید بینم چطوریه ظاهرش خوب باشه انجام میدم  

بعدش که اولین رابطه رو داشتیم دیگ دید که تیره هست ولی خب دو لپی میخوره همیشه