دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم کلا اون قسمت تیره تره همیشه هم از خودت جلو شوهرت تعریف کن نزار پررو بشه هر چی دلش خواست بگه . واسه اینکه کمی هم روشنتر بشه شلوار گشاد بپوش بدون لباس زیر ک هوا جریان داشته باشه . اگه تمکن مالی داری لیزر برو اگه نه مورخ استفاده کن . حتما اسکراب انجام بده . و اینکه اگه سر سینه ت تیره رنگه طبیعیه ک اندام خصوصیت هم تیره باشه
مرسی قشنگم 😍😍مصي به نظرت میکرودرم جواب میده؟واسه جوش صورت چی پیشنهاد میدی
میکرو واس اون ناحیه؟؟؟؟ 😬💔
بستگی ب مدل جوشت داره
ولی برای اکثر جوشا ژل دیفرین جوابه
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋