2777
2789

اینجیزا به رنگ پوسته 

من خودم پوستم روشن و سفیده 

خیلی وقتا رنک پریده بنظر میام 

اما اون قسمت یه درجه دو درجه اینا تیره تره 

البته فقط اون لابیا های بزرگ... دیکه نمیدونم طبیعیه یا از ژیلت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کلا اون قسمت تیره تره همیشه هم از خودت جلو شوهرت تعریف کن نزار پررو بشه هر چی دلش خواست بگه . واسه اینکه کمی هم روشنتر بشه شلوار گشاد بپوش بدون لباس زیر ک هوا جریان داشته باشه . اگه تمکن مالی داری لیزر برو اگه نه مورخ استفاده کن . حتما اسکراب انجام بده . و اینکه اگه سر سینه ت تیره رنگه طبیعیه ک اندام خصوصیت هم تیره باشه 

نه☹️😂

پس با پشت دست بزن تو دهنش😂

خون بیاد تا اعتماد بع نفس تورو تخریب نکنه

بگو هروقت مال تو صورتی شد مال منم میشه اه پر رو ازبس پو رن دیدن بخدا راس میگم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
شاید بخندی ولی یکی آب سیب زمینی زده هر روز الان سفید شده بخدا یه گوشه عکسش نشون داد😂

عکسشو نشون داده🤯🤯😂😂😂

یه گونی سیب زمینی میارم اگه واقعا تاثیر داره😂

واقعا چجوری میخوان آخرت جواب بدن ، آخه همش دروغه همش کرم گیریمه همش عمله

دیگه متاسفانه صنعت پولساز و پر طرفداره ....اوناهم ک خدا پیغمبر نمیشناسن..فقط گند زدن ب خانواده ها و دید زن و مرد نسبت ب هم

خب مال اکثر زنا تیره تره .خوب زنا ببخشید پریود میشن نوار میذارن مدلش یجوری عرق میکنه .انگار مال خودشون خیلی سفیده من که واسم اصلا مهم نیس.اولها خیلی خجالت میکشیدم الان میگم ول کن بابا. ولی هیچی تاحالا نکفته 

هی خواهر هر چی بخوام میگه ندارم یه بار لباس خواب خواستم گفت تو حتی اگه گونی بپوشی بهت میاد پول دکتر ...

اون وقت شما نگران بیکینی سیاه هستی 

اعتماد به نفس ایشون و نمیبینی والا رفتار شوهر شما از بیکینی سیاه بدتره

فقط لطف خدا
😂😂😂😂😂😂

چه حوصله ایی داشته ۵ ماه هر روز زده😐 میگه هم چاق شده هم سفید 

میگه آب سیب زمینی زدم بعد شستن آلوورا بعد نیم یک ساعت شستم تو خونه دامن میپوشیده 

(دختر خاله ک خلوم)😂💔

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
عکسشو نشون داده🤯🤯😂😂😂یه گونی سیب زمینی میارم اگه واقعا تاثیر داره😂

یه تیکه کنارش عکس گرفته به ما ثابت کنه

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
مرسی قشنگم 😍😍مصي به نظرت میکرودرم جواب میده؟واسه جوش صورت چی پیشنهاد میدی

میکرو واس اون ناحیه؟؟؟؟ 😬💔

بستگی ب مدل جوشت داره

ولی برای اکثر جوشا ژل دیفرین جوابه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اون طبیعیه ولی کلش سیاه باشه غیرطبیعیه

نه کلش ، فقط اون دو لابیا ، جدا رو مخم بوده هرکاری کردم همرنگ پوستم بشه نشده

شوهرم هم نمیزاره برم لیزر 

بعد شیو فقط حدود یه درجه تیره است،  اما یه روز بعد که موها درمیاد تیره تر میشه بنظر خودم تو ذوق میزنه