2777
2789
عنوان

PMS عجیب و غریب من

125 بازدید | 15 پست

خانما من از بعد از سزارینم اینجوری شدم که دو هفته مونده به پریودم دردای پریودی میان سراغم واقعاً کلافه شدم و طبق چیزایی که تو گوگل سرچ کردم میترسم سرطان تخمدان داشته باشم دکترم میترسم برم! مثلاً از بعد از زایمانم تکرر و فوریت در ادرار دارم البته قبلش یکم داشتم که دیگه تو بارداری و بعد از سزارین چند برابر شد. نفخ شکم دارم که البته همیشه داشتم ولی میترسم علائمم بهش میخوره

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

آخه این طبیعیه؟! دو هفته قبل از پریود؟!!

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطورم رحمت سرد شده خود سزارین باعث سردی بدن میشه

اصلا سراغ گوگل نرو که آدمو دور از جونت تا داخل گور میبره 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

برو پیلاتس 

باید عضلات لگنت رو تقویت کنی تا خوب بشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عزیزم مااللن چیبگیمباید بری دکتر ، تست پاپ ازت میگیره دیگه خیالت راحت میشع

یعنی ممکنه باشه😭

توروخدا یه چیزی بگید خیلی نگرانم

منم همینجوری ام نترس عزیزم 

یکم سردی کمتر بخور نزدیک پریودیت بعد میگن زیر شکم و لگن رو با روغن سیاهدانه چرب کنید هر شب و با پارچه دورشون ببندید حتی میگن کف پا نباید روی زمین سرد قرار بگیره یه مدت اینا رو رعایت کن ببین چطور میشی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

پس عادی نیست درد پریود به این زودی؟نه؟ یعنی من از تخمک گذاریم دیگه دردام شروع میشن

این چیه

ورزش پیلاتس 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

2810