2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=360789835]شوهرم قبول نمیکنه بخدا ذله شدم باز فقط کابینت نداشت ی دست دوم می زدی فعلاپدر مادرشو ...

عامل فتنه پدر مادرش هستن.اونا زیر پای شوهرم رو خالی کردن که ورشکست شد

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

من بودم جشن نمیگرفتم ما بیست سال پیش  عروسی گرفتیم یه عده میان میخورن و میرن پشت سرتم حرف میزنن لباس بپوش برو اتلیه با پولتون خونتون رو کامل کنید تازه همه میان کادو برات میارن کمکتم هست من بودم این کارو میکنم اون زمانم زورم به مامانم و شوهرم نرسید وگرنه دلم نمیخواست جشن بگیریم 

عامل فتنه پدر مادرش هستن.اونا زیر پای شوهرم رو خالی کردن که ورشکست شد

عزیزم،به نظرم عروسی رو ولش کن خونه رو تکمیل کن ،عروسی یه شبه ولی تو هر روزو شب میخوای تو اون خونه زندگی کنی حالا با این وضعیت که گفتی شاید بیشتر از یک سال طول بکشه که خونه رو تکمیل کنه

ماشالا ب تحملتتت👏

ممنون ما باهم خیلی سختی کشیدیم تا اینجا اون کارگر بود با دیسک کمر همه طلاهام حتی مال مجردیم رو دادیم گفتم کارشو عوض کنه موفق شدیم تازه دوساله داریم خونه می‌سازیم که به دلایلی مجبور شدیم همینطور نیمساز بیایم بشینیم تا تکمیل شه،همسرم تو این ۱۲سال ثابت کرده اشتباه نکردم 

قصد سرزنش ندارم،فقط سواله،چطور میشه که ۸سال حاضرید عقد بمونید؟خونه مدرومادر جشه که اسم یکی بیاد تو شناسنامت فقط،فرقش تو یه اسمه وکلی حرص وجوش،وبی هزینه طرف بیاد عشق وحال کنه وبره...

من خودم ازدواج کردم خونه ام کابینت نداشت.همه وسیله هام داخل کارتن بود یکسال بعدش کابینت زدیم.

وقتی ام بچه بودم یادمه خونه نیمه کاره داشتیم و به مرور پدر و مادرم  ساختن.

دایی ها و خاله ها هم همینطور بودن اون ها هم تازه عروس داماد بودن.رفتن تو خونه نیمه کاره.ولی به مرور ساختن و خداروشکر الان زندگی های در حد عالی دارن

2810