2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست
خونه رو میشه کم کم ساخت ولی عروسی یه باره.هرچند کم هزینه باشه

منم همین رو میگم.خونه رو میشه کم کم کامل کرد اما عروسی اگه نگیرم دیگه نمیتونم عروسی بگیرم

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ت در چ حده؟شوهرا همشونو سیل بیاد ببره ب حق علیبرا من بعد چنددد سال ی خونه ی زپرتی ساخته الان آخ ...

گچ کاری مونده کابینت هم ندارن

اتاق ها هم در نداره،😐

بخدا دیگه نمی‌دونم چه کنم.خسته شدمخدایا به فریادم برس

عزیزم من همین الان تو خونه نیم سازم ما ۱۲ساله عروسی کردیم اماسختم نیست چون با همسرم تا اینجا پیش اومدیم پابه پای هم همو عاشقانه دوسداریم اینا اسونش کرده امروز تازه نصف کاشیای اشپذخونرو زدن تو دوتا اتاقیم یکی اساسو جمع کردیم تو یکیش زندگی میکنیم انشالله همه صاحب خونه تکمیل و باب دلشون بشن

آخى عزيزم چه طولانى به نظرم بيخيال عروسى شو با همه پولا خونه رو تكميل كن بعد پول اومد سالگرد ازدواج ...

من اگه عروسی نگیرم دیگه برام نمیگیره

گچ کاری مونده کابینت هم ندارناتاق ها هم در نداره،😐

عزیزم هنوز خیلی دیگه مونده که.خرجای اصلی هستن هنوز.ببین خونه ساخته میشه میشینی توش این روزا میگذره ببین دلت چی میخواد باچی خوشه.باشوهرت حرف بزن .حرف دلتو بزن.

منم همین رو میگم.خونه رو میشه کم کم کامل کرد اما عروسی اگه نگیرم دیگه نمیتونم عروسی بگیرم

موافقم خونه بعداً ساخته و تکمیل میشه شاید حتی خیلی از این بهارش ولی عروسی نه،نزار به دلت بمونه عروسیو بگیر 

عزیزم هنوز خیلی دیگه مونده که.خرجای اصلی هستن هنوز.ببین خونه ساخته میشه میشینی توش این روزا میگذره ب ...

خیلی وقته عقدم بخدا خسته شدم

انشالله هر چی من میکشم سر دخترای مادر شوهرم بیاد که هر چی میکشم بخاطر بی فکری اوناس

2810