2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

حتما اسم یکی از هم مدرسه ای هات آرتا هست دوستش بهش میگه دیدی آرتا 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

دخترایی که موهاشونو پسرونه میزنن تامبوی رفتار میکنن فکر میکنن خیلی گنگ هستن مثلاً بهشون میگن دادی ارتا

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

این ارتا همون ارتای توی کتابا نیست به ماهم بگید یاد بگیریم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

والا طبق چیزایی که تو اینستا دیدم فک کنم منظورشون اون دخترایی که فاز پسر برمیدارن من سن و سالم از مد ...

منم از تو اینستا دیدم ،زمان ما این چیزا نبود😂

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
2810