2777
2789

من یکم اضطراب اجتماعی دارم 

و منشاء ش هم بر میگرده به ۱۳، ۱۴سالگیم 

اون زمان من یکم اضافه وزن داشتم و اطرافیان و بخصوص پدر مادرم منو مقایسه میکردن و این موضوع خیلییی منو ادیت میکرد 

از همون موقع من اضطراب اجتماعی گرفتم ، البته الان به نسبت اونموقع خیلییییییی بهتر شدم 

یادمه مادرم میرفت بیرون به من اصرار میکرد بیا بریم ولی من نمیرفتم 

چون از نگاه های بقیه میترسیدم 

الانم که ۲۱سالمه همون اضطراب اجتماعی باهامه منتها با دوز خیلییییییی کمتر از اونموقع 

الان مثلا تو بیرون حس میکنم بقیه بهم نگاه میکنن،  با اینکه همه چیم معمولیه ، هیج چیز تو چشمی ندارم 

خیلیییی از این حس ادیت میشم 

چند بار  بسختی رو خودم کار کردم و  همش افکار مثبت داشتم ، اصلا به این فکر نمیکردم بقیه چی فکر میکنن و.... 

و واقعا همینطور بود ، هیچکی نگام نمی‌کرد 

مثلا تو خیابون که راه میرم اگه با کسی چشم تو چشم شم سریع نگاهمون میدزدم 

یا مثلا تو راهروهای دانشگاه ببینم آدم نشسته الکی گوشیمو میگریم دستم تا مجبور نباشم سرمو بلند کنم 

خواهش میکنم بهم بگید چیکار کنم 

میگن بترس ولی انجامش بده،برو بیرون سرتو بالا بگیر نه خیلی تند نه آهسته راه برو با کسی هم چشم تو چشم ...

شاید باورت نشه ولی امروز که رفتم بیرون برای چند دقیقه با اعتناد بنفس بودم باورت نمیشه هیچکی باهام چشم تو چشم نشد 

اونایی که چشم تو چشم شدن باهام سریع نگاهشونو گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید باورت نشه ولی امروز که رفتم بیرون برای چند دقیقه با اعتناد بنفس بودم باورت نمیشه هیچکی باهام چش ...

دقیقا همینطور نگاه مردم اونقدرام که فکر میکنیم روی ما نیست،نگاه هم کنن نمیمیریم که، بذار زرشونو بزنن و برن

والا😄مردم میخوان چیکارمون کنن فوقش با زبونشون بخوان زخم بزنن و وقتی ببینن تو زخمی نمیشی با نگاهی مت ...

چقد نحوه بیانت خنده داره 🤣😂😂 

ببین من مشکلم اینه ذهنم پر از افکار منفیِ نمیشه ، نمیتونم،  و.... پر شده 

وقتایی که به این چیزا فکر نمی‌کنم  اصلا این مشکلو ندارم

چقد نحوه بیانت خنده داره 🤣😂😂 ببین من مشکلم اینه ذهنم پر از افکار منفیِ نمیشه ، نمیتونم، و.... پر ...

نمیشه جلوی فکر کردن رو گرفت ولی میتونی کنترلش کنی که به چی فکر کنی به چی فکر نکنی وقتی بیرون میری بجای اینکه فکر کنی مردم الان درمورد لباسم قیافم یا هرچیزی چه نظری دارن به خود مردم فکر کن تمرکزت روی رفتار و ظاهر اونا باشه نه خودت اونوقت میبینی اونام به خودشون ی نگاهی میندازن نه تو