2777
2789
عنوان

حالت های بچم طبیعی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست

کمرشو قوس میده چون تو الان موقعیت که میخاد قلت زدن یاد بگیره کم کم قوس میده بعدش برمیگرده رو شکم

شیرهم نمیخوره آب دهنش زیاد شده بخاطر اینکه داره دندون در میاره براش از داروخونه داروبگیر برای اینکه التهاب لثه ش کم بشه.چیزای خنک بمال براش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

به نظرم رفلاکس داره و همچنین حساسیت به پروتئین گاوی و چون شیر خودتون رو میخوره به یه سری چیزا که خودتون میخوریم مثل ادویه و پروتیین گاوی،گلاب و .‌‌.. حساسیت نشون میده.جوس های ریز هم همون اگزما هستن

درباره خدا فقط میتونم اینو بگم:خداوند عشق،نور و زیبایی است💚☀️🌹دنبال پازل گمشده درونمم🧩مسیر جاده رو در پیش گرفتم،گاهی جاده روشنه و گاهی تاریک،اما میدونم تنها نیستم و انتهای جاده میرسه به نور🛣️همیشه سبز صدام کن🌱اسم دخترم رو نفس گذاشتیم تا بدونه که نفسمون به نفسش بنده و شادیش فقط شادیش (نه موفقیتش)هدف والای من و پدرشه🐥عاشق هنرم🎨اول به خودمون حس ارزشمندی بدیم و با خودمون مهربون باشیم و بعد به آدما این حس ارزشمندی رو منتقل کنیم و و باهاشون مهربون باشیم چون هر کسی در درونش در حال جنگ با خود هستش😘
2805
با حرص دستشو میخوره و قبلنا پستونک نمیخورد ولی الان میخوره منم میگم شاید دندونش باشه اخه زود نیست ۴ ...

نه بچه منم چهارماه درآورد.فکرکنم بچه شما دل درد هم داره یه قطره کولیک ایز براش بگیر

حتما دکتر ببرش،چون دختر من هم همین علایم رو داشت و خیلی اذیت میشد.تشخیص رفلاکس داده شد.

درباره خدا فقط میتونم اینو بگم:خداوند عشق،نور و زیبایی است💚☀️🌹دنبال پازل گمشده درونمم🧩مسیر جاده رو در پیش گرفتم،گاهی جاده روشنه و گاهی تاریک،اما میدونم تنها نیستم و انتهای جاده میرسه به نور🛣️همیشه سبز صدام کن🌱اسم دخترم رو نفس گذاشتیم تا بدونه که نفسمون به نفسش بنده و شادیش فقط شادیش (نه موفقیتش)هدف والای من و پدرشه🐥عاشق هنرم🎨اول به خودمون حس ارزشمندی بدیم و با خودمون مهربون باشیم و بعد به آدما این حس ارزشمندی رو منتقل کنیم و و باهاشون مهربون باشیم چون هر کسی در درونش در حال جنگ با خود هستش😘
سلامبه نظرم رفلاکس داره و همچنین حساسیت به پروتئین گاوی و چون شیر خودتون رو میخوره به یه سری چیزا که ...

دوبار ازمایش مدفوع داد کش دار بود یکم جوابش منفی بود نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلس استرس گرفتم اگه رفلاکس داره باید چیکار کنم

دارو رو که حتما زیر نظر دکتر باید داد،اما دکتر به دختر من نکسیپد داد و یکی دو تا قطره دیگه که خاطرم نیست.دخترم الان یک سال و نیمشه،بهتر شده

به یه عنوان یه مادر استرسی بهتون میگم،استرس داشتن و ناراحت بودن اشتباهترین کاره.فردا ببرش پیش متخصص خوب و داروی مربوطه رو بده تا اینکه تو خونه غصه بخوری.

ضمنا استرس زیاد هم به خودت آسیب می‌زند هم به بچه.

برای خود من ثابت شده که هر چقدر مادر آرامش خاطر داشته باشه نوزاد و کلا کودک هم همینطوری میشه...‌پس استرس رو از خودت دور کن،به تغذیه ات اهمیت بده که چی میخوری چی نمیخوری.

من خودم خیلی کنترل میکردم که چایی و ملا کافئین،فلفل،آبلیمو،گوشت و شیر گاو و ادویه و فست فود و اینا نخورم.و حتما یه دکتر خوب ببر که خیال خودت راحت شه عزیزم.

با آرزوی بهترین ها🌹

برای خود من ثابت شده که هر چقدر مادر آرامش خاطر داشته باشه نوزاد و کلا کودک هم همینطوری میشه...‌پس ا ...

اکثرا ارومم ولی امروز دیگه خیلی ترسیدم نکنه بچن چیزیش شده باشه و من کم توجهی کردم تازگیا پودر لیدی میل کاکایویی میخوردم که دیگه از فردا نمیخورم لبنیات هم همینطور ببینم چطور میشه اگه بهتر نشد میبرمش دکتر

2810