2777
2789
عنوان

زن داداشم زایمان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 49 پست
چشم خیلی ممنونم دمتونم گرم افرین

فدای تو عزیزم ...خدا خیرت بده که انقدر خوبی و کمک حالی آفرین بهت با این کارت برادرت رو پیش همسرت سربلند میکنی 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیش من معذب نشه؟بچه شیر میده کنارش بمونم یا نه؟وقتی عوض میکنه کمک میخاد، برم؟اخه اینجا گفتن نرو زشته ...

تو چه عمه خوبی هستی عزیزم 

برو خونشون سعی کن ببینی چه کمکی نیاز داره اگه خونشون نامرتبه سعی کن کمکش کنی 

اگه غذا نداشتن غذا بزار براشون 

اگه لباسی ظرفی داشتن بشور براشون 

اگه بچه خواب بود به مادر بچه بگو کنار بچه بخوابه تو هم پیش بچه چشمت بهش باشه که مشکلی نداشته باشه و مواظبش باشی که اینطوری مادر هم استراحت کنه

اگه خانوادش بودن زیاد دخالت نکن بزار اونا باشن تو فقط بگو بخند خوش حالی کن 

خدا حفظت کنه عمه خانوم 🙂

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم کادو نیاز نیست مگه ازدواج کردی ؟؟ 

سنتم کمه بابات هرچی داده دیگه از طرف توهم هست 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

عزیزم از زن داداشت بپرس چون میگی باهاش راحت بودی.

ما به سبک زندگی خودمون نظر میدیم. ممکنه مثلا من دوس نداشته باشم خواهر شوهرم پیشم باشه ولی اون دوست داشته باشه.

ولی در کل اگه با هم راحتید بمون بچه رو نگهدار اون بخوابه. اوایل مادر خیلی کمبود خواب داره.

پیش من معذب نشه؟بچه شیر میده کنارش بمونم یا نه؟وقتی عوض میکنه کمک میخاد، برم؟اخه اینجا گفتن نرو زشته ...

اینجا عمه رو یه غول بی شاخ و دم میبینن برو به زنداداشت برس اگه میترسی یا بلد نیستی کارای بچه کنی غذا درست کن و ظرف و جارو اینا رو انجام بده من برا تولد داداش کوچیکم تا دوهفته عمه و خالم  نوبتی کارای مامانم اتجام میدادن حتی عمم نمیزاشت مامانم بلند شه خودش داداشمو عوض میکرد و حمامش میدادد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
تو چه عمه خوبی هستی عزیزم برو خونشون سعی کن ببینی چه کمکی نیاز داره اگه خونشون نامرتبه سعی کن کمکش ک ...

اگه قراره براش بعدا کادویی طلا ببرید که هیچی 

اما بعضی وقتا که میری اگه شیر خشکیه چند قوطی شیر خشکی که میخوره رو بگیر ، پوشکی که میبنده بگیر 

پستونک و شیشه شیر مناسب سنش رو بگیر 

لباس مناسب سنش بگیر

وای تو چه عمه ای خوبی هستی چه خواهر شوهری 😍 دست راستت رو سر من بابا 😍 خدا حفظت کنه 

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

الان بهت میگم 

کلا این چیزا را واسه مامانای نوزاد دار رعایت کنید 

لطفاً وقتی داره بچه شیر میده و یا بچه را می‌خوابونه مزاحمش نشید و باهاش حرف هم نزنید ، سرو صدا هم نکنید ، بذارید رو کارش تمرکز که و بچه را تو آرامش و بدون سر و صدا شیر بده و بخوابونه 

موقع تعویض پوشک اگه کنارشین اصلا به اونجای بچه نگاه نکنین کمی بافاصله تر باشید و جهت نگاه را عوض کنید و به بچه نگاه نکنید 

تو آشپزی و شستشوی ظروف کمک کنید مادر بچه خیلی خوشحال میشه 

جاروبرقی بزنین و خونه را جمع کنید هم کمک بزرگیه 

اگه بچه خواب بود میتونید تعارف کنید به مادر بچه که من چشمم به بچه هست اگه میخوای برو یه دوش بگیر تا من اینجام 

واسه مادر تازه زایمان کرده کاچی درست کنید خیلی میچسبه بهش ، فقط اگه بچه زردی داره گرمیجات نریزید توش

اگه لباس بچه را عوض کرد لباسای کثیف شده را تعارف کنید که بشورید و لطفا خیلی تمیز بشورید پوست بچه حساسه 

حتما به بچه هم توجه کنید تا مادر مطمئن بشه به بچه علاقه دارید ، ترجیحا یوسش نکنید ولی بغل گرفتن و قربون صدقه رفتن کار خوبیه 

هی جلو مادر نگید بچه به کی شباهت داره و شبیه کیه 

همینا به ذهنم می‌رسید 

نظراتتون را خوندم یکم دلم واسه خودم سوخت 

واسه بدنیا اومدن بچه ام ، یک شب مادرشوهرم اومد بیمارستان موند ، اونم تخت گرفت خوابید تا صبح 

مامانم کمکم بود ،خونه را مرتب میکرد و غذا درست میکرد و گاهی آروغ بچه می‌گرفت ، 

خانواده شوهر هیچ کدوم نیومدن کمک 

هیچ وقت کسی تو شیردهی کمکم نکرد و شبا هم همیشه تنهایی به بچه رسیدگی میکردم که مزاحم خواب کسی نشم

تعویض پوشک کامل با خودم بود همیشه 

خلاصه میتونم بگم فقط مامانم کمک حالم بود تا چهل روزگی بچه ، بعدم خودم بودم و خودم و خداراشکر که همیشه به بهترین شکل همه چیز پیش رفته 

تو چه عمه خوبی هستی عزیزم برو خونشون سعی کن ببینی چه کمکی نیاز داره اگه خونشون نامرتبه سعی کن کمکش ک ...

مادرش کمکشه که یکم سختشه 

باشه چشم حتما

ممنونم❤️😊💕

بخند   
2810