عزیزم اون نی نی برادر زاده ی شماست اول که مبارک باشه عمه خانوم بعد م اینکه فکر کن آبجی خودته با این حس برو سمتش اگه جایی مثلاً برای ورود به اتاق خواب ، باز کردن فریزر و یخچال حس کردی عروس تون حساسیت خاصی داره اول بپرس محبت پشت رفتار آدما پر از انرژی خوب و مثبته که به راحتی قابل دریافته دمت گرم اینقدر مهربون و دلسوزی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فقط حواست باشه نگی وای چه زشته یا درکل ایراد نگیری
خواستی بغل کنی وایناهم لفطی بگو با اجاره مامان جونش من نی نی رو بعل کنم مامانش استراحت کنه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من برا زن داداشم که میرفتم خونه رو خودم زیر و رو مرتب میکردم آشپزی میکردم جای بچه رو عوض میکردم و لباس ها رو میشستم مهمون که میومد مهمون داری میکردم بچه هم شیر خشک میخورد شب پیش خودم میخوابوندمش تا زن داداشم که سزارین کرده بود تا صبح راحت بخوابه البته هر روز من نمیرفتما کلا تقسیم بندی کردیم هر روز یکی میرفت پیشش شب هم میموند مادر و خواهرمم میرفتن مادر و خواهر و زنداداش خودشم میومدن کلا صفر تا صد همه کار میکردیم حتی حموم هم میبردیمش
اگه بچه شیرخشک میخوره بهش بگو برو بخواب یا استراحت کن دو ساعت بچه رو نگه دار حتی اگه شیر مادر هممیخ ...
اره تا ۱۰روز اول ماهم همینطوره فقط خودشون من توی جمع و جور و کمک دست باشم کمک میکنم یا پیش بچه میمونم بیدار نشه یا بخابونمش اما نمیدوونم چیکار کنم دیگه
با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمیدونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی میکنه:»