2777
2789
عنوان

زن داداشم زایمان کرده

1137 بازدید | 49 پست

سلام خوبین

ببخشید من وقتی میرم کمکش چیکار باید بکنم؟

چیکار نباید بکنم؟

خودش هی میگه بیا بچه رو ببین تعارف میکنه یا واقعا برم؟

برای کمک کاری میرم اما اینکه همینطوری برم پیش بچه چی؟

میشه بگین من چیکار کنم نمیدونم🥺

بخند   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر ‌کسی از خانواده ش هست

شما خیلی خودت و درگیر نکن

فقط اگه رفتی سر‌بزنی

تعریف کن بخندین

بچه رو آروم کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من بودم تا یک سالگی بچه دست نمیزدم بهش واقعا میترسم

اخه دست تنهاست من به بچه زیاد دست نمیزنم خودش کاراشو میکنم من یوختی وسیله ببرم بیارم و جمع کنم و پیشش بشینم بیدار نشه و اینا

بخند   
یعنی چی چیکار کنی خب براش کادو ببر برو ببینش بوسش کن تا حدی بتونی کمک زن داداشت کن 😂

پیش من معذب نشه؟

بچه شیر میده کنارش بمونم یا نه؟

وقتی عوض میکنه کمک میخاد، برم؟اخه اینجا گفتن نرو زشته 

من نمیدونم چیکار کنم

بخند   
اخه دست تنهاست من به بچه زیاد دست نمیزنم خودش کاراشو میکنم من یوختی وسیله ببرم بیارم و جمع کنم و پیش ...

من بودم میرفتم ولی مثلا بعد یه هفته و بله در حد کارهای خونه تا جایی که بلد بودم کمک می‌کردم ولی کارهای بچه نه :") دم شما هم گرم❤️🦋

من به یه جایی میرسم :)🦋💫
چندسالتع؟؟اگه تازه زاییده وایسا چند روز بهتر بشه ولی بهرحال باید سر بزنی و کمک کنی البته بستگی داره ...

خیلی راحت بودیم تا قبل زایمان 

یک هفته شده

منم ۱۹سالمه 

کمکش میکنم میرمم پیشش آما تا کارا تموم میشه میام میگم ناراحت نشه ک بچه رو دوست نداره؟من خیلی دلم براش تنگ میشه میترسم خودش اذیت باشه

بخند   
پیش من معذب نشه؟بچه شیر میده کنارش بمونم یا نه؟وقتی عوض میکنه کمک میخاد، برم؟اخه اینجا گفتن نرو زشته ...

خب  وقتی شیر میده نه 

بنظرم هر موقع دوست داشت بری برو

برو یکم تو کارای خونه کمکش کن تا زیاد خم و راست نشه باهاش حرف بزن تا افسرده نشه 

ازش بپرس چطوری میتونی کمکش کنی 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اگه بچه شیرخشک میخوره بهش بگو برو بخواب یا استراحت کن دو ساعت بچه رو نگه دار حتی اگه شیر مادر هم‌میخوره میتونه چند سی سی بدوشه بزاره تو شیشه براش یا حتی اگرم هیچ کدوم فقط بهش بگو تا وقتی گشنش بشه مراقبشم تو بخواب آروم نشد بیدارت میکنم بزارید بخوابه

براش غذا ببر یا برو غذا درست کن

تو کارای بچه مثل تعویض لباس و پوشک و آروغ گرفتن و خوابوندن و… خیلی خوبه کمک کنی

البته همه‌ی اینا در صورتیه که مادرش راضی باشه بعضیا خیلیییی حساسن میگن فقط کارای بچه با من یا پدرش !!!

2810