2777
2789
عنوان

احساس تنفر و انزجار دارم از فضای سایت😑🚮

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست

بحث هیچ اشکال نداره قشنگم مسئله ما انسان ها اینه دوس داریم همه اونی که ما قبول داریم رو قبول داشته باشن انگار ما فقط میدونیم چه راهی خوبه چی بده و اگر کسی به راه ما نبود پس یا جاهله یا بیسواد و خرافاتی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تاپیک جن و پری >>> تاپیک خانواده شوهر

تاپیک خانواده شوهر یه موضوع اجتماعی و خانوادگیه که همه به اندازه ای باهاش مواجههن

ولی جن و دعا یه موضوع شبه علم و ایدئولوژیک و خرافات مئابانه‌ست

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث هیچ اشکال نداره قشنگم مسئله ما انسان ها اینه دوس داریم همه اونی که ما قبول داریم رو قبول داشته ب ...

بابا 

چرا گزارش می‌زنن

چرا می‌ترکونن

چی‌کار به امضای من دارن آخهههههه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

والا کاش از همه قشری بودهمه از دم خوب و مهربون و درستکارن فقط اطرافیان بد و پلید و حیله گرن

یه سری تاپیکا به عمد زده میشه یه کاربری های خاص زمانهای مشخصی میان برای رفتن روی اعصاب بقیه 

متاسفانه خرافات تو کشور خودمون خیلی زیاده خیلییی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

چقد از تاپیکهای اینجوری میزنید ک سایت اله بله 

بابا ما ساعتی تو روز میایم خوش بگذرونیم و بریم

نمیام ک اختراع و کشف کنیم...

همه چی سخت میگیرید....

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ناراحتی نیا🤷🏻‍♀️

مرسی راهکار

خیلی دور از ذهن بود💋

بابا چرا گزارش می‌زننچرا می‌ترکوننچی‌کار به امضای من دارن آخهههههه

گفتم چون اگر تو با من هم فکر نباشی پس حق حرف زدن نداری 

کلا همه همینجورین 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بابا چرا گزارش می‌زننچرا می‌ترکوننچی‌کار به امضای من دارن آخهههههه

خود نی نی یار یه بار من گفت اگه امضات رو عوض نکنی تعلیقت میکنم 😐😂یه امضای دیگه داشتم

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
چقد از تاپیکهای اینجوری میزنید ک سایت اله بله بابا ما ساعتی تو روز میایم خوش بگذرونیم و بریمنمیام ک ...

خانم 

چرا نقد کردن رو زیر سوال می‌برید؟

تشریف ببرید تاپیک واکسن 

ببینید خرافات و توهم توطئه چقد مسموم کرده ذهن همه رو

خیلی ربط داره شهرای کوچیک تو سن کم ازدواج میکنن و اجازه تحصیل و رفتن تو اجتماع رو ندارن و خب ذهن ها ...

وا والا شهرما زیاد بزرگ نیست ولی دخترا همه بالای ۲۵ ازدواج میکنن فرهنگاهم ندیدم تاحالا خرافات،واینکه اجازه تحصیل ندارن ازکجا درمیارین این حرفارو

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

خود نی نی یار یه بار من گفت اگه امضات رو عوض نکنی تعلیقت میکنم 😐😂یه امضای دیگه داشتم

امضای قبلیم که به خاطرش تعلیق شدم یه هفته

خانم چرا نقد کردن رو زیر سوال می‌برید؟تشریف ببرید تاپیک واکسن ببینید خرافات و توهم توطئه چقد مسموم ک ...

تر خدا با من دعوا نکن خانم😂😂😂ترخدا من نزن

ترخدا با من مهربون باش

خب خواهر من

این تاپیک زدی ک تبادل نظر کنیم

خدا میدونه تو تاپیکهای حس ششم و خیانت نمیرم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
وا والا شهرما زیاد بزرگ نیست ولی دخترا همه بالای ۲۵ ازدواج میکنن فرهنگاهم ندیدم تاحالا خرافات،واینکه ...

منطور من با شما نبود خیلیا تو سایت تاپیک میزنن ۱۷ سالمه اگر ازدواج نکنم برام حرف درمیارن یا تاپیک میزنن خانوادم نمی‌ذارن ادامه تحصیل بدم یا بختمو بستن یا جن همزاد دارم هزاران چیز دیگه 

هر کی اصرار داره عقیده اش درست هست.بهترین راه بحث نکردنه

بهترین راه ترویج تفکر نقاد و مباحثه و مصاحبه ست

نه فرار کردن از کنار گذاشتن باورای نادرستمون

2810