2777
2789
عنوان

تمام حالاتام گواه اینه نینیم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر شوهرت پسر می‌خواسته که خوب یا باید انقدری از جانب خودش اطمینان داشت که می‌دونست می‌تونه برای تعی ...

ببین شوهرم واقعا ادم بدی نیست دخترم باشه رو چشمش میزاره ولی قبل بارداری ازمایش اسپرم داد مشکلی نداشت ی مدتم مکمل خورد برای تقویت اسپرم ولی بازم گفتیم هر چی خدا خاست

جدول چینی چرته. بچم دختر بود زده بود پسر

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
رنگ سر سینه مال دختر تیره تیره میشه پسر تغییری نمیکنه

همه ش الکیه من سر دخترم انقدر تیره نشده بود که سر پسرم شد

فقط باید صبر کنه تا آنومالی قطعی بهش بگه جنسیت چیه از علائم و ویار و اینا هم مشخص نمیشه تجربه کردم که میگم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

عزیزم ب قل ی نفری میگفت هر چی باشه ولی هم جنس هم باشن 

امیدوارم نینی تون سلامت باشه انشالله با خوشی و راحتی ب دنیا بیاد

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
روزی که همه بفهمن جنسیت بچه پشیزی ارزش نداره اون روز بهشت منه.

شاید اقایون یه روزی جنسیت براشون مهم نباشه، ولی خانما محاله این جنسیت را کنار بذارند. یعنی از وقتی اومدن نی نی سایت به خدا حالم بد شده از بس اکثر کاربرا پسر پسر میکنند. خوبه خودشون خانمند.

استارتر با شما نبودم، چند تا تاپیک خوندم اونا حالمو بد کردند، شاید حق داشته باشند ولی مورچه ای تاپیک میزنند که پسر میخواهیم. به خدا جز ناراحتی واسه اون بچه و خودشون چیزی نداره و اینکه حتما کسایی هستند که این وسط به خاطر تاپیکهای بد اونا از جنسیتشون بدشون بیاد.

من نمیدونم چرا جبهه میگیرن خب ایشون دختر دارن شاید دلش بخواد جنس دیگه و پسر هم داشته باشه 

هی عادت کردن الکی پیش داوری میکنن ملت 

دوست داشتن دختر خوبه دوست داشتن پسر بده یعنی؟ خب شما از اونور بوم افتادین دیگه 

2810