خانوما هم دلم میخاد دختر باشه هم نه بابام همه نوهاش دخترن شوهرمم دلش میخاست این بچمون پسر باشه ولی دخترم دعا دعا میکنه اجی گیرش بیاد واقعا بین این حسا گیر کردم تموم حالتام حالتایی هست که سر دختر اولم داشتم جدول چینی و بقیه چیزام که میگه دختره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر شوهرت پسر میخواسته که خوب یا باید انقدری از جانب خودش اطمینان داشت که میدونست میتونه برای تعی ...
ببین شوهرم واقعا ادم بدی نیست دخترم باشه رو چشمش میزاره ولی قبل بارداری ازمایش اسپرم داد مشکلی نداشت ی مدتم مکمل خورد برای تقویت اسپرم ولی بازم گفتیم هر چی خدا خاست
روزی که همه بفهمن جنسیت بچه پشیزی ارزش نداره اون روز بهشت منه.
شاید اقایون یه روزی جنسیت براشون مهم نباشه، ولی خانما محاله این جنسیت را کنار بذارند. یعنی از وقتی اومدن نی نی سایت به خدا حالم بد شده از بس اکثر کاربرا پسر پسر میکنند. خوبه خودشون خانمند.
استارتر با شما نبودم، چند تا تاپیک خوندم اونا حالمو بد کردند، شاید حق داشته باشند ولی مورچه ای تاپیک میزنند که پسر میخواهیم. به خدا جز ناراحتی واسه اون بچه و خودشون چیزی نداره و اینکه حتما کسایی هستند که این وسط به خاطر تاپیکهای بد اونا از جنسیتشون بدشون بیاد.