خانوما هم دلم میخاد دختر باشه هم نه بابام همه نوهاش دخترن شوهرمم دلش میخاست این بچمون پسر باشه ولی دخترم دعا دعا میکنه اجی گیرش بیاد واقعا بین این حسا گیر کردم تموم حالتام حالتایی هست که سر دختر اولم داشتم جدول چینی و بقیه چیزام که میگه دختره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر شوهرت پسر میخواسته که خوب یا باید انقدری از جانب خودش اطمینان داشت که میدونست میتونه برای تعیین جنسیت پسر انتخاب بکنه ولی اگر میدونست نمیتونه باید حتماً میرفتید ارداری با تعیین جنسیت انجام میدادید الان دیگه فقط باید فکر و ذرت این باشه که بچه سالم و صحیح باشه به جنسیت و اینجور چیزا واقعاً دیگه فکر نکن
ایشالله صالح و موفق باشه که یه روزی یاد امشب بیوفتی و حسابی بخندی و خداروشکر کنی که دختر شد❤😘
خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥