2777
2789

خانم ها من می‌خوام تو خونه تنها باشم به. این اومد تو خونه به بچش ببلعد درس میده بعد م داشتم فیلم نگاه میکردم صداش روی ۱۵ بود نه کمتر میکردم نه بیشتر گاهی حالا کمتر هم نیک دم 

آرش میترسم و متنفرم 

بعد گفت لجبازی می‌کنی باهام دعا کن بمیرم فلان بعد من بهش گفتم نه اجباری نکردم فلان اینم آدامو درآورد  با حالت منزجر کننده ای 

بعد کتابمو پرت کردم سمتش اونم کتابمو پاره کرد بلند شد سمتم حمله کردن قندون رو برداشت منم التماس کردم حمله نکن قندون رو نرت کرد خورد به دیوار 

من اینجوری نبودم دیوانه نبودم خدا دارم با گریه تایپ میکنم اینم جلومه داره درس میده به بچش 

کلی جیغ داد کردم درخواست کمک کردم حتی زنگ زدم به پلیس قطع کردم ولی خیلی جیغ داد کردم 

من ۲۲ سالمه اون ۴۰ سالشه همه بهش حق میدن چون سه طلاقه شده 

ازش خیلی میترسم بار اولش نیست دعا وی بخونم زودتر بره اجباری کرده داره به بچش درس میده منم صدای تبویوزن کردم ۱۰۰

ببخشید دستام می لرزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میدونی روانیه چرا میری رو مخش خب

نباید کتاب پرت میکردی

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

2805

من و خواهرمم باهم خیلی دعوا می کنیم حتی کتک کاری و چاقو کشی و خون و خونریزی داشتیم باهم تا جایی که کارمون به دادگاه و پزشکی قانونی هم رسیده اما تو مشکلات همیشه مثل کوه پشت همیم چون دوتا خواهریم و هرچه قدرم بلا سرهم آورده باشیم باز فقط همدیگرو داریم به نظرم دعوا شما چندان جدی نیست بعد از یه مدت هم شما هم خواهرت یادتون میره