2777
2789
عنوان

سلام میشه لطفا بی بی چک من رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 26 پست

مبااارکه🥳🤩

برای منم خیلی دعا کن🥺🥺😓😓

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مبااارکه🥳🤩برای منم خیلی دعا کن🥺🥺😓😓

اونقد سال گذشته و بهش فک نکرده بودم هنوز باورم نمیشه باشم راستش فقط دو تا بی بی زدم هاله انداخته ، من کلا فک میکردم منو همسرم پیر شیم تنهای تنهاییم 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونقد سال گذشته و بهش فک نکرده بودم هنوز باورم نمیشه باشم راستش فقط دو تا بی بی زدم هاله انداخته ، م ...

خدایی چه جوری پذیرفتی 

من نمیتونم از فکرش بیام بیرون من مشکل از خودمه فقط با ای وی اف باردار میشم که اونم منفی شد

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

خدایی چه جوری پذیرفتی من نمیتونم از فکرش بیام بیرون من مشکل از خودمه فقط با ای وی اف باردار میشم که ...

چون دوسش دارم ادم خیلی مهربونیه ، اما از ایندمونم همیشه میترسم اینکه اگه پیر شیم هیچکسی رو نداریم  یه لیوان اب دستمون بده :)  عزیزم ان شالله  برای توام بهترین اتفاقا بیافته  و بزودی بچه دار شی ❤️ 

چون دوسش دارم ادم خیلی مهربونیه ، اما از ایندمونم همیشه میترسم اینکه اگه پیر شیم هیچکسی رو نداریم ی ...

واسم دعا کن عزیز

سلام وقی یهو چشم به تاپیکت افتاد امید تودلم جوونه زد خیلی برات خوشحالم نمیدونی چقد.....

ازحالت باخبراخبرکن خیلی دوستدارم بدونم تو چه وضعی هستی 

خدایا اون چیزی که قبلاً میگفتم نه 😞الان برای اتفاق افتادنش لحظه شماری میکنم🙂 خودت جورش کن بهم بچسبه🤲
سلام وقی یهو چشم به تاپیکت افتاد امید تودلم جوونه زد خیلی برات خوشحالم نمیدونی چقد.....ازحالت باخبرا ...

سلام قربونت برم ، والا من باز بی بی چک زدم هاله افتاد دوباره اما ازمایش خون نرفتم هنوز ، اگه پریود نشم تا دو سه روز دیگه میرم ، من خودم  راستش باور ندارم اونقد که نشده و گذشته ازش، فعلا منتظرم ببینم چی میشه ، اما اگه منم باردار نبودم از خدا میخوام دل تورو شاد کنه به همین زودیا چون من میفهممت ❤️

سلام قربونت برم ، والا من باز بی بی چک زدم هاله افتاد دوباره اما ازمایش خون نرفتم هنوز ، اگه پریود ن ...

قطعا واسه این دلم مهربون و صبورت خدا بهت نظرکرده 

اگه برای من میخوای بدون قبلش خدابهت داده مامان خانومی❤️😍

خدایا اون چیزی که قبلاً میگفتم نه 😞الان برای اتفاق افتادنش لحظه شماری میکنم🙂 خودت جورش کن بهم بچسبه🤲