2777
2789
خیر استفاده نکنید مگر اینکه بروشور رو ببری پزشک متخصص باهاش مشورت کنی

من از خودشون پرسیدم محصول دیگ هم داشتن اما گفتن اون و نمیتونم استفاده کنم و این محلول رو پیشنهاد دادن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون ببرم عطاری دیگ ای هم نشون بدم ازشون سوال کنم؟؟

خیر عزیزم عطاری مجوز تجویز همچین چیزی برای خانم باردار رو نداره و مطمئنا ترکیباتش برای جنین مضر هست من مشخصاتش رو هم سرچ زدم اما فرمولاسیونش و ترکیباتش نیومد پس استفاده نکنید به هیچ وجه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
دوباره سرچ کردم بخاطرت سایلومتیکون داره برای باردارها توصیه نمیشه

مرسی عزیزم که جواب دادی..آره منم هر چی سرچ کردم چیزی نیاورد ترکیباتش رو هم روش ننوشته

مرسی عزیزم که جواب دادی..آره منم هر چی سرچ کردم چیزی نیاورد ترکیباتش رو هم روش ننوشته

خواهش میکنم استفاده نکنید پس

با سس مایونز میتونی کف سرت رو چرب کنی و دائم شونه بزنی

خواهش میکنم استفاده نکنید پسبا سس مایونز میتونی کف سرت رو چرب کنی و دائم شونه بزنی

بله همین کار رو میکنم ولی متاسفانه ریزش مو دارم و موهامم بلنده مدام شونه کنم موهام میریزه..به نظرتون کوتاهی روی ریزش تاثیری داره؟؟

بله همین کار رو میکنم ولی متاسفانه ریزش مو دارم و موهامم بلنده مدام شونه کنم موهام میریزه..به نظرتون ...

بله تقریبا موثره از نظر شست و شو و رسیدگی بهتر میشه 

تو بارداری زیاد سخت نگیر مکمل هایی که تحت نظر پزشک تجویز میکنه رو بخور بعد زایمان هم ادامه بده 

بله تقریبا موثره از نظر شست و شو و رسیدگی بهتر میشه تو بارداری زیاد سخت نگیر مکمل هایی که تحت نظر پز ...

فقط جسارتا یک سوال دیگ سایلومتیکون میدونید چیه؟؟هر چقدر سرچ میکنم بالا نمیاره