2777
2789
عنوان

گریه بچم دلیلش چیه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من پسرم چراغاخاموش بشه تای ربع بعدش حالش خوب باشت میخوابه ولی چرابالالایی وقصه اینجوری میکنه موندم

وا خب چرا روان بچه ۴ساله رو به هم میریزی الان وقت دلیل و برهان نیس بذار بزرگتر بشه بعدا دنبال این چیزا باش 🫥 ساعت ۹ شد بزن رادیو آوا به  جای پویا 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

ای جونمشاید خواب بد دیده تو ذهنش مونده‌. باهاش دوستانه حرف بزنگ یه مدت خودت لالایی بخون کنارش بخواب ...

خودمم میخونم میگه نخون کلاازلالایی و این ریتم خوندن مشکل داره شدیدگریه میکنه واقعانگرانم

خودمم میخونم میگه نخون کلاازلالایی و این ریتم خوندن مشکل داره شدیدگریه میکنه واقعانگرانم

ای جان خواب بد دیده. یه مدت هیمی نذار اگه بد عادت نمیشه پیشش بخواب. بهش عشق بده. بگو تو بخواب من کنارت بیدارم مراقبتم

وا خب چرا روان بچه ۴ساله رو به هم میریزی الان وقت دلیل و برهان نیس بذار بزرگتر بشه بعدا دنبال این چی ...

گفتم ب روانشناس بگم خدای  نکرده مشکلی نباشه

ای جان خواب بد دیده. یه مدت هیمی نذار اگه بد عادت نمیشه پیشش بخواب. بهش عشق بده. بگو تو بخواب من کنا ...

کنارم میخوابه مشکلی باخواب نداره نمیدونم چرابالالایی وقصه شبکه پویاگریه میکنه