2777
2789
عنوان

گریه بچم دلیلش چیه😞

117 بازدید | 24 پست

سلام مامانا من پسرم دوماه دیگه میشه4سالش وقتی شبکه پویا میرسه ب ساعت9/30لالایی و قصه ک میذاره پسرم شروع میکنه ب گریه کردن میگه نخونن،میگه چرااینجوری میشه کارهرشبشه حتی ی کتاب لالایی داره میگه اینونخون چرااخه هرچی بهش میگم بچه هاشب میخوابن تاصبح بیان حالیش نمیشه واقعا اعصابم بهم میریزه دست خودم نیست😔

شاید شبها خواب بد می بینه قرآن بزار بال سرش یا توی اتاق تنها می‌خوابه 

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا اذیتش میکنی شبکه پویا نذار و داستان نخون هنوز درکی از این موضوع نداره

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
2805

دختر منم ٤ سالشه

شب كه ميشه ميگه من نميخوام بخوابم بلد نيستم بخوابم ميخوام همش روز باشه

هيچي ديگه

انقدر باهاش چونه ميزنيم تا ١ بخوابه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
برای همه کتاب ها یا فقط اون ؟احتمالا حس بد میگیره از اون مدل خوندن

برای کتاب لالایی فقط 

من کتاب ودیگه نخوندم اماشبکه پویارووقتی میرسه ب اینجا میخوام قصه گوش بده ولالایی اینجوری میکنه

دختر منم ٤ سالشهشب كه ميشه ميگه من نميخوام بخوابم بلد نيستم بخوابم ميخوام همش روز باشههيچي ديگهانقدر ...

من پسرم چراغاخاموش بشه تای ربع بعدش حالش خوب باشت میخوابه ولی چرابالالایی وقصه اینجوری میکنه موندم

من پسرم چراغاخاموش بشه تای ربع بعدش حالش خوب باشت میخوابه ولی چرابالالایی وقصه اینجوری میکنه موندم

خب عزيزم وقتي دوست نداره نذار

اشكالي نداره كه

حس بد ميگيره

غمگين ميشه حتما

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30