سلام مامانا من پسرم دوماه دیگه میشه4سالش وقتی شبکه پویا میرسه ب ساعت9/30لالایی و قصه ک میذاره پسرم شروع میکنه ب گریه کردن میگه نخونن،میگه چرااینجوری میشه کارهرشبشه حتی ی کتاب لالایی داره میگه اینونخون چرااخه هرچی بهش میگم بچه هاشب میخوابن تاصبح بیان حالیش نمیشه واقعا اعصابم بهم میریزه دست خودم نیست😔
شاید شبها خواب بد می بینه قرآن بزار بال سرش یا توی اتاق تنها میخوابه
براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون برداره و پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چرا اذیتش میکنی شبکه پویا نذار و داستان نخون هنوز درکی از این موضوع نداره
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊