2777
2789

بچه ها لطفأ با این عقیده ک اشکال نداره بذار چاق شم فوقش دوباره لاغر میکنم یا پولدار میشم میرم لیپوماتیک میکنم یا کسی ک قرار بود منو انتخاب کنه کرده تموم شده رفته پرخوری نکنین و بدون ورزش سر نکنین چون فقط ۱۰ کیلو چاق شین دوباره لاغر کنین بدنتون سلولیت میشه و شل میشه و ترک میافته

ممنونم تجربیاتتون رو بگین

بچه ها شما چیکارا کردین واسه زیبایی هیکل و اندامتون؟ 

چ عمل یا ورزش هایی؟ یا چ پیشگیری هایی؟

وااای منم دوران حاملگی ۱۶ کیلو چاق شدم فقط ۶ کیلوش کم شده ۱۰ کیلو اضافه وزن دارم🤕

پشت پاهام همش سلولیت داره نمیدونم چکار کنم واقعا🤕

منتظرم بچم بزرگ بشه رژیم بگیرم و دوباره ورزش کنم

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلولیت فک نکنم با ورزش برهمیگن ولی لاغرم کنی همینجوری نمیره

وااای خیلی بده اصلا اعتماد به نفس ندارم شلوارک‌ بپوشم تو خونه حتی بازوهامم یه کم داره

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

عزیزم تاپیکاتو نگا میکردم برا سلولیت برس خشک بدن هست مخصوص سلولیت اون میبره کامل  چون با برس کشیدن باعث خون رسانی ب اون نواحی میشه و میره

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

دیدی تا حالا سلولیت از بین بره؟ منم برش خشک رو شنیدم ولی ندیدم

منم رونام سلولیت داشت برس میکشم و صبح ها رقص میکنم خیلی کم شده 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

جدی میگی واقعأ کم شده؟

آره گلم خیلی فرق کرده