2777
2789
عنوان

اضافه وزن بارداری

110 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من وزنم۵۹بودقبل بارداری الان هفته۲۳ شدم۶۹دکترم میگه خیلی وزنت رفته بالا باید بری پیش مشاورتغذیه کیا مثه من بودن اضافه وزن داشتن خیلی بده اضافه وزن؟چیکارکنم الان خیلی نگرانم آخه تغذیمم مثه قبله اصن چیزخاصی نمیخورم فقط فکرکنم قرص تقویتام انقداضافه وزن آورده

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بلاخره چیزی مصرف کردید که اضافه وزن پیدا کردین ...

میگم که برنامه غذاییم مثه قبله فقط قبلا قرص مولتی ویتامین که نمیخوردم الان فکرکنم بخاطرهموناس 

آخ منم باردارم و مطمئنم قرص تقویتی هام داره اینقدر شدید بهم اضافه وزن میده. کلافه م تا حد شدیدی

دکتربهم گفت قرصاتو بکن هفته ای یه دونه 

میگم که برنامه غذاییم مثه قبله فقط قبلا قرص مولتی ویتامین که نمیخوردم الان فکرکنم بخاطرهموناس

قرص مولتی ویتامین ممکنه افزایش اشتها بده بعد مصرف مواد غذاییتون بره بالا و اضافه وزن پیدا کنید

هرچی آرزوی خوب مال تو 
۲کیلو؟چقدرکم

همونم تو سه هفته اخر زیاد کردم دکترم میگفت وزن گیری نداری باید خیلی بیشتر بخوری و به خودت برسی قرصامم روزانه کرد دو کیلو زیاد شدم تا هفته ۱۸ هیچی بالا نرفته بودم.چون شیرینی جات و غذاهای سرخ کنی . و برنج شبم رو قطع کرده بودم 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همونم تو سه هفته اخر زیاد کردم دکترم میگفت وزن گیری نداری باید خیلی بیشتر بخوری و به خودت برسی قرصام ...

من شیرینی جات خیلی کم میخورم ولی برنج و غذای سرخ شده هست هفته ای دو سه بارو

من شیرینی جات خیلی کم میخورم ولی برنج و غذای سرخ شده هست هفته ای دو سه بارو

یمدت رعایت کن شبا اصلا برنج نخور .غذاهاتم کم روغن یا با روغن زیتون درست کن .وزن کم نمیکنی ولی وزن گیریت دیگه اینقدر شدید نمیشه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یمدت رعایت کن شبا اصلا برنج نخور .غذاهاتم کم روغن یا با روغن زیتون درست کن .وزن کم نمیکنی ولی وزن گی ...

یعنی رعایت کنم وزنم اوکی میشه نیازنیست برم پیش مشاورتغذیه؟

2810