2777
2789
عنوان

کی میگه گریه دوای درده🎧🥀💔

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 78 پست
چشد هی کی پیدا نشد زیر پاتو قلقلک بده بخندی

😅حس قلقلک گرفتم🤣

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون عاشقه باید ینش کم باشه؟

نه ، کل تاپیک هاش پر بود از شعرای غمگین ، اینا بیشتر حالشو بد می‌کنه ، کاش به جای این کارا یکم در مورد خودش و طرف مقابل منطقی فکر کنه ،

کسی که ولش کرده قطعا لیاقتشو نداشته پس ارزش غصه هم نداره

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

نه ، کل تاپیک هاش پر بود از شعرای غمگین ، اینا بیشتر حالشو بد می‌کنه ، کاش به جای این کارا یکم در مو ...

برا همین من گفتم بره پیش دکتر چون مغز نداره

اگه دوستی اشنای داری بیزحمت تگ کن شاید چندتا حرف بارش کردن ادم شد من دیگه کم اوردم تاپیکشو ترک میکنم

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
2805
نه ، کل تاپیک هاش پر بود از شعرای غمگین ، اینا بیشتر حالشو بد می‌کنه ، کاش به جای این کارا یکم در مو ...

درکی از عشق نداری .دوس داشتن مگه منطق سرش میشه

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

لطفا هرکی میتونه پیام یکی مونده به آخر منو گزارش کنه براش حمد میخونم 

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
اوهوم منکه مدتهاس خنده از ته دل نداشتم

اگر سرنوشت شما نباشد ،

حتی نمیتوانید

او را در یک کوچه بن بست ملاقات کنید...

چقدر با سرنوشت می جنگی!!!

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

درکی از عشق نداری .دوس داشتن مگه منطق سرش میشه

نمی‌دونم ، ولی خودت باید خودتو نجات بدی به غیر از خودت کسی نمیتونه حالتو خوب کنه

روزای زندگیتو با این غصه ها تلف نکن 

برو پیش مشاور 

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

اگر سرنوشت شما نباشد ،حتی نمیتوانیداو را در یک کوچه بن بست ملاقات کنید...چقدر با سرنوشت می جنگی!!!

سرنوشت گر بد نوشت  بایییییییید از سر ،نوشت

سرنوشت گر بد نوشت بایییییییید از سر ،نوشت

ولی شما ظاهراً از سر نمی نویسی ...

فقط داری ادامه میدی.‌‌‌..وقتی نخواد بشه نمیشه 

شاید زیادی اصرار کنی اونجور که بخوای بشه !

ولی از همون نقطه که امید داشتی بهش، سِفت میخوری 

جوری که یه عمر خودتو واسه زجه زدنای این روزات سرزنش کنی....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

نمی‌دونم ، ولی خودت باید خودتو نجات بدی به غیر از خودت کسی نمیتونه حالتو خوب کنهروزای زندگیتو با این ...

من متاسفانه خیلی احساسی هستم با حرکات و چیزای کوچیکی دلم میشکنه _

ولی شما ظاهراً از سر نمی نویسی ...فقط داری ادامه میدی.‌‌‌..وقتی نخواد بشه نمیشه شاید زیادی اصرار کنی ...

خب من مقاومت میکنم اگه نشد سرنوشتمو آتیش میزنم

ولی شما ظاهراً از سر نمی نویسی ...فقط داری ادامه میدی.‌‌‌..وقتی نخواد بشه نمیشه شاید زیادی اصرار کنی ...

چاره ندارم هیچوقت تا این حد حس درموندگی نداشتم

2810