2777
2789
عنوان

کی میگه گریه دوای درده🎧🥀💔

533 بازدید | 78 پست

https://uupload.ir/view/iraj_mahdiyan_ki_mige_gerye_davaye_dardeh_320__9ju9.mp3/

وقتی فهمید میخوامش خندید و رفت التماس رو توی چشمهام دید و رفت

با همه خوبی هام آخر بیوفا رنگ غم به زندگیم پاشید و رفت

دیگه دل از همه دنیا سرده کی میگه گریه دوای درده

بعد از او چشم من دیگه خواب نداره بسکه گریه کردم چشام آب نداره

هرچی من بگم باز تمومی نداره این غم و غصه ها که حساب نداره

چه کنم ای خدا چه کنم با دلی که شکسته

به دلم کوه غصه نشسته بروم خسته از همه جا، خسته از همه‌کس، سر به گریه گذارم 

شده ام غرق درد و بلا بیش از  این بخدا تاب غصه ندارم

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

بازممممم پست غمگین

از غم دل ناله ها دارم نباشد دردم را دوايى كجايى اى ساقى كجايى

جامى كه مرا ديوانه كند با هستى خود بيگانه كند اثر نكند ناله زارم

تا كى از بر من جدايى دور از ديده من چرايى 

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از غم دل ناله ها دارم نباشد دردم را دوايى كجايى اى ساقى كجايىجامى كه مرا ديوانه كند با هستى خود بيگا ...

زیبا رویان عالم را هرکه بینی غمی دارد بزن بر طبل بی عاری که ان هم عالمی دارد

زیباروییان عالم رحم ندارد دلشان روزی که سرشتند زگل پیکرشان سنگ کوچکی بود در گلشان که همان شد دلشان

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
2805
زیبا رویان عالم را هرکه بینی غمی دارد بزن بر طبل بی عاری که ان هم عالمی داردزیباروییان عالم رحم ندار ...

خوشگلان غیرت ندارن نه در فکر وفا نه فکر یارن

دیگه هرکی هر برگ برنده ی داره ازش سواستفاده میکنهیکی با خوشگلیش یکی سیاستش یکی سوادش چ میشه کرد

نه سو استفاده خوب نیست ادمی را ادمیت لازم است البته اوشون بسیار ادم و بامرام بود

نه سو استفاده خوب نیست ادمی را ادمیت لازم است البته اوشون بسیار ادم و بامرام بود

کی بامرام بود دوستت؟اگه بود ولت نمیکرد

والا من ب عقل تو شک کردم 

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
کی بامرام بود دوستت؟اگه بود ولت نمیکردوالا من ب عقل تو شک کردم

خودمم شک کردم🥴

طرف شش سال با یارو بود حضوری کات کردن مثل تو نمیکننچخبرته جم کو خودتو خلایق هرچه لایق لیاقت اقا بودن ...

اونا فقط دنبال رابطه هستن خود شخص براشون اهمیتی نداره برا همین راحت حایگزین میکنن ولی واقعی که کسیو دوست داشتی کسی نمیتونه جاشو بگیره

2810