2777
2789
عنوان

یه شیرموز 80هزار تومن شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 62 پست
منم .واقعا حال بهم زن هستن تعجب میکنم چطور بعضیا از این خوراکی‌ها یا مثلن اون یخ در بهشتا و ...میگیر ...

هیچ به خوشمزگی بیرون نمیشه

مخصوصا بستنی

بستنی خونگی اصلا مثل بیرون نیست

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

هیچ به خوشمزگی بیرون نمیشهمخصوصا بستنیبستنی خونگی اصلا مثل بیرون نیست

حق++++

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر موز خالی؟! یا پسته و گردو و اینا هم داشت؟!

امضات صلوات

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

بچه ها چرا خودتو شیر موز درست نمیکنید نه کار پیچیده ای هست نه کثیف کاری داره نه هیچی تو ۵دفیقه آماده میشه .پارچ مخلوط کن هم شیشه ای هست تو دو دقیقه شسته میشه .در عجبم همه از بی پولی مینالن ولی حاضر نیستن کار به این راحتی تو خونه انجام بدن .موز کیلویی ۹۰تومن هست با یک پاکت شیر پاستوریزه و چند قاشق شکر یا عسل حساب کنید هزینش چقد میشه و چند لیوان بهتون شیر موز میده .جدا از بحث هزینش بیرونیا واقعا کثیفکاری میکنن و مایه مریضی هستن.

هوس شیر موز کردم اگر زنده باشم فردا یه پارچ برا هممون درست میکنم یه پاکت شیر با یک کیلو موزبیشتر از ...

اینو‌گفتی اسی دور از جون‌دیگ‌سکته میکنه🤣🤣🤣

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

هیچ به خوشمزگی بیرون نمیشهمخصوصا بستنیبستنی خونگی اصلا مثل بیرون نیست

بستنی اره .اونم پاستوریزه میهن من خودمم از مغازه میگیرم ولی شیر موز و این قبیل چیزا کار پیچیده ای نیست که داخل خونه نشه انجام داد .آشنای ما بخاطر خوردن بستنی های دست ساز تب مالت گرفت بنده خدا داغون شد ...

شیر را از کجا میدونید چه شیری استفاده کرده .واون دستگاهاشون که صد در صد تمیز نمیشورن فقط جلوی شما شی ...

دستگاهی که هر بار استفاده میکنه تمیزه. شیر هم از نوع بسته بندی های معمولیه من از اونجا کاملا مطمئنم

ببین بعضی جاها کثیفن ولی دیگه اینجورم نیست همه بد باشن. بهداشت تا حدی مواظب این موارده اگه جایی دیدید کثیفه گزارشش روبدید رسیدگی میکنن. این حجم بدبینی هم درست نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
بستنی اره .اونم پاستوریزه میهن من خودمم از مغازه میگیرم ولی شیر موز و این قبیل چیزا کار پیچیده ای نی ...

ببین همون شیرموزم بیرونی هاش با خونگیش طعمش خیلی فرق داره

لامصبا لو نمیدن که چی میریزن توش اینقدر غلیظ و خوب درمیاد 

یکی گفت خامه میریزه ، هل و وانیل و گلاب 

من ریختم ولی بازم مثل بیرون نشد 

بعد یکی گفت ثعلب باید بریزی

که اینو هنوز امتحان نکردم

در کل هر چی تو خونه درست کنی باز مثل بیرونیا نمیشه 

رمز و رازشونو لو نمیدن

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

اگه مردم خودشون درست کنن خیلی چیزا را در دکون اینا تعطیل میشه ..واقعا آب میوه ها و ...بیرونی خیلی کث ...

اصلا بحث اقتصادی‌ش یک بعد موضوع‌ه.

معلوم نیست افرادی که تو تهیه‌ش دخیلن در چه حال و وضعی اون خوراکی رو تهیه کردن، اهل رعایت طهارت و پاکی هستن؟! اگر متوجه آلودگی و نجاست و... بشن، اگر دست و بدنی آلوده یا خونی بشه بریزه تو خوراکی باهاش چه کار می‌کنن؟! 

و خیلی جزییات دیگه که بازگوکردنی نیست...

حتی همسفره شدن با دیگران هم خیلی مراعات می‌خواد و غذای پخت دیگری رو صرف می‌کنی به اعتقاد ما روی روحیه‌مون موثره...

و مت تا بتونژک بیرون غذا نمی‌خوریم.حتی اگر فوق‌العاده لذیذ و به صرفه باشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
2810