2777
2789
عنوان

یه شیرموز 80هزار تومن شد

1122 بازدید | 62 پست

اصلا کرک و پرم ریخت از ناراحتی سردرد شدم تو کل محلمون میدن 40 تومن لیوانی تا حالا اینجا نیومده بودم خیلی گرون حساب کرد باهام فقط برای بچم خریدم

80 تومن برای من خیلی پوله ای خدا

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

این چیزای بیرون خیلی غیر بهداشتی آن و معلوم نیست چی داخلشونه .اگه اینقدر  پول برات مهمه شیر موز که ماده پیچیده ای نیست یه لیوان شیر دو تا موز و یه قاشق عسل بریز تو مخلوط کن بده به بچت هم سالم هست هم به صرفه .من به عمرم بیرون از این چیزا نمی‌خورم معلوم نیست شیرش بهداشتی باشه یا نه دستاشونو میشورن وسیله هاشون همین طور که مطمین باش رعایت نمیکنن

شیر موز خالی؟! یا پسته و گردو و اینا هم داشت؟!

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
2810