2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منصرف میشدم کی جواب دل تنگمو میداد🥲😂حالا خوبه برینه بهم

وقتی ضایعت کرد دل تنگت جوابشو میگیره

غرور چیزخوبیه،حدس میزنم سنت کم باشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
وقتی ضایعت کرد دل تنگت جوابشو میگیرهغرور چیزخوبیه،حدس میزنم سنت کم باشه

واقعیتش نمیتونم از ادمی که 4سال تو زندگیم بوده و عین 4 سال قربون صدقم رفته بگذرم ترسم از اینه که این ادم خوبو از دستش بدم بعدم تولدشه وقتی بلاک رو باز کرده ینی منتظره من برم و بهش تبریک بگم میشناسمش (:

اره 19 سالمه 

همه رکوردها رو جابجا کردیرکورد اول یه پسر یه دختر رو بلاک کردهدوم دختر بعد از پیگیری جهت رفع بلاک دو ...

😁😂اقا پسر خوبیه دیگه چکار کنم ولش کنم یکی دیگه بیاد بدستش بیاره؟ 

میدونستم همه میگن نه تا تاپیک زدم پیام دادم🫠که منصرفم نکنید

اه اه اه بدم میاد از دخترای سیریش البته پسرا هم متنفرن از دختر کم اعتماد بنفس 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
😁😂اقا پسر خوبیه دیگه چکار کنم ولش کنم یکی دیگه بیاد بدستش بیاره؟

اگه میخاستت بلاکت نمیکرد مطمئن باش بازم ولت میکنه پسرا از دخترای مغرور و دست نیافتنی خوششون میاد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اه اه اه بدم میاد از دخترای سیریش البته پسرا هم متنفرن از دختر کم اعتماد بنفس

اهوم افتخار میکنم به سیریش این ادم بودن 😁🤝🏻اونم ی روزایی سیریش من بود و تحمل کرد رفتار هامو منم باید تحمل کنم دیگه