2777
2789
اهوم افتخار میکنم به سیریش این ادم بودن 😁🤝🏻اونم ی روزایی سیریش من بود و تحمل کرد رفتار هامو منم ب ...

اگه تحملت میکرد بلاک نمیشدی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اگه میخاستت بلاکت نمیکرد مطمئن باش بازم ولت میکنه پسرا از دخترای مغرور و دست نیافتنی خوششون میاد

اتفاقا خودش میدونه من جواب هیچ پسری رو جز اون نمیدم حتما ی داستانی پشت جدایی ما هست که هنوز بعد یک سال جدا شدن هفته ای رو بدون هم دیگه نمیتونیم تحمل کنیم پس قضاوت ممنوع 🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیتش نمیتونم از ادمی که 4سال تو زندگیم بوده و عین 4 سال قربون صدقم رفته بگذرم ترسم از اینه که این ...

من۳سال با یکی بودم و بعد سه سال متوجه شدم باید یه جایی رها کرد آدمیکه مناسبت باشه قطعا همراهت میمونه نه اینکه مجبور بشی ازش جدابشی.

زمانیکه همسن تو بودم تازه رفتم تو رابطه برای اولین بار و آخرین بار 

الانم برو پیامتو پاک کن،بیجا میکنه بلاک میکنه و بعد درمیاره که بری پیام بدی بهش

من بااینکه بلاک نشدم و بی احترامی ندیدم بااینکه الان کلی دلم بهش تنگ شده عمرا پیام نمیدم بهش

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اگه تحملت میکرد بلاک نمیشدی

بلاک شدن من خواسته خودش نبوده!! چرا انقد آتیشت تنده؟ چرا وقتی ی چیزی رو نمیدونی جای قضاوت کردن سوال نمیپرسی؟ 

اتفاقا دوسم داره اگه یک درصد احتمال میدادم که دوسم نداره من پیش قدم نمیشدم منم بلاکش میکنم میدونمم منتظر پیاممه. 

اتفاقا خودش میدونه من جواب هیچ پسری رو جز اون نمیدم حتما ی داستانی پشت جدایی ما هست که هنوز بعد یک س ...

باش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
من۳سال با یکی بودم و بعد سه سال متوجه شدم باید یه جایی رها کرد آدمیکه مناسبت باشه قطعا همراهت میمونه ...

از قصد بلاک نشدم متأسفانه خانوادش خیلی حساس ان .. من از این ادم بی احترامی ندیدم و با وجود اتفاق هایی که افتاده بازم تنها ادم مورد اعتماد و عزیز زندگیم میدونمش و جدایی رو جفتمون نمیخایم ی مدت فقط مجبوریم به تحمل

از قصد بلاک نشدم متأسفانه خانوادش خیلی حساس ان .. من از این ادم بی احترامی ندیدم و با وجود اتفاق های ...

اگر بخواد خودش پیام میده پسرا صبر ندارن مثل ما انقدر صبور باشن مطمئن باش اگر میخواست رهات نمیکرد چه برسه بلاک

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اگر بخواد خودش پیام میده پسرا صبر ندارن مثل ما انقدر صبور باشن مطمئن باش اگر میخواست رهات نمیکرد چه ...

ما حدود 4سال باهم تو رابطه بودیم تو دورانی که توی رابطه بودیم ایشون از گل نازک تر به من نمیگفتن هر سری من قهر میکردم و بلاک میکردم ایشون عین 4 سال رو هنوز 5 دقیقه نشده ی جا برای اینکه به من دسترسی داشته باشن پیدا میکردن زنگ، پیامک تو اپ های مختلف و از دلم در میاوردن یکبار بلاک نشدم یکبار بی احترامی ندیدم این ادم الهه صبر بود واقعا اخلاقیات محشر همه چیز عالی اتفاقا همکار خود شما هم هست! 

تا اینکه برای ازدواج به خانوادشون گفتن و خانوادشون مخالفت کردن و برای ایشون رفتن پیش دعا نویس و طلسم گرفتن از اون روز رفتارشون سرد شد اما از دوست داشتنشون کم نشد هر سری حدود یک هفته یا کمتر یکبار بهم پیام میداد و درد دل و حرفای روز مره میگه من دوست دارم اما نمیدونم چرا نمیتونم نزدیکت شم (: 

میاد هفته ای یبار و حالمو میپرسه. 

امروز تولدش بود سال قبل هم همین کار رو کرد ی پروف تولدم مبارک گذاشته و بلاکمو باز کرده این ینی من انتظار دارم از تو که تولد منو تبریک بگی .. 

الان متأسفانه یک ساله از جدایی ما میگذره ولی ما نمیتونیم جدا شیم نمیتونیم یک هفته بدون هم تحمل کنیم و خب قطعا منم غرور خودمو حفظ کردم و هر سری طی این یک سال ایشون بودن که با وجود بلاک بودن ی راهی پیدا میکردن و حالمو میپرسیدن منم این سری به خودم این حق رو دادم که تولدش رو تبریک بگم. بلاک هم بخاطر اینه که خانواده پیگیری میکنن که با من ارتباط نگیره. 

اینم توضیح برای دوتان که زود قضاوت میکنن🙂🤍