2777
2789
گربه ها همشون خر و نازن🥹

خیلی از بچگی عاشق گربع بودم بابام وقتی مجرد بود پونزده شونزدع تا گربه داشته تو خونش مامانم براش شرط گذاشته بود ک گربه عارو رها کنه تا بیاد خونش بابامم ولشون کرد نامانم هنوز اجازع نمیده گربه بیاریم 

خیلی از بچگی عاشق گربع بودم بابام وقتی مجرد بود پونزده شونزدع تا گربه داشته تو خونش مامانم براش شرط ...

من مامانم دوست نداره خونه بیارم وگرنه هزار باره اورده بودم عاشقشونم🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عالیه فقط دور و برت همسایه بدجنس نباشه همسایه های ما گربه ام از تو بالکن پرت کردن پایین دوازده ر ...

خدا لعنتش کنه من همیشه میگم حیوانات نع ترس دارن نه اسیبی ب ادم میزنن ولی از انسان جماعت باید ترسید 

منم دوست دارم داداشمینا یه گربه اوردن بزرگ کردن خیلی موهاش میریزه . خیلی بد . دارو دادن بهش درست نشده . نازه ولی ریزش موهاش خطرناکه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
مامان منم همینطور🙂

🥲🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
ی سوال نگه داشتن سگ شیتزو کوجولو تو آپارتمان غیر قانونیه؟؟البته سگی ک اصلا سرصدا نکنه و تو باکس ببرن ...

حیف سگه نیست سگ باید پارس کنه باید بدوه . آزاد باشه. گناه داره

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!