2777
2789

من ۳۶ سالمه، ۶ سال طبیعی جلوگیری کردم. الان که اقدام کردم ماه قبل نشد. از نظر بدنی سالمم، دکتر بهم قرص کلوومید داد و آمپول hcg که روز ۱۵ پریودی بزنم. ۱۳ روژ بعد تزریق تست بی بی زدم منفی بود، دوباره ۲ روز بعدش تست زدم منفی بود. به نظرتون کلا منتفیه این ماه به حاملگی فکر نکنم؟ همه میگفتن زود تست کنی مثبت کاذب می گیری در حالیکه من همش منفی ام، ۲ روز دیگه موعد پریودیمه، به نظرتون به حاملگی فکر نکنم یا کسی بوده تجربه داشته که منفی بوده و بعدا مثبت شده؟ آخه شنیدم اگه hcg زده باشی منفی باشه دیگه کلا منفیه و امید به مثبت وجود نداره…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم که حامله شی و کارت به قرص نکشه

من ی دوره مصرف کردم.. دیگ ول کردم...خودت تاالان بچه نخاسی؟ بعد عزیزم،، دکتر من میگفت7سال جلوگیری داشتی،، توقع نداشته باش با ماه های اول باردارشی،، اون رحم نیاز داره خودشو بازسازی کنه... تقویت کنه... اماده کنه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من ی دوره مصرف کردم.. دیگ ول کردم...خودت تاالان بچه نخاسی؟ بعد عزیزم،، دکتر من میگفت7سال جلوگیری داش ...

نه بچه نخواستم . درگیر کار و‌درس بودم، الان که اقدام کردم هم اینجوری…

۳ ماهه نمیشه

اعصابم بهم ریخته

نه بچه نخواستم . درگیر کار و‌درس بودم، الان که اقدام کردم هم اینجوری…۳ ماهه نمیشهاعصابم بهم ریخته

فداتشم یکم صبرکن... اینهمه جلوگیری داشتی... رحم باید اماده سازی شع

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆