2777
2789
عنوان

تجربه ی خارش سر 💆وپیشنهاد درمان

256 بازدید | 45 پست

سلام دوستان اوقاتتون بخیروخوشی...

اگه تجربه ای درزمینه دارین مخصوصااستفاده از ماسک حنا برای رفع این مشکل ممنون میشم بگید .

واینکه حنارو باچ موادی قاطی کنیم ک هم موتقویت بشه وهم میزان رنگ دهی وقرمزیش کم بشه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
شپش نیست؟

ن عزیزم خارشه حتی گوش وناحیه ی شونه و گردن روهم درگیرکرده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه شپشه شامپوی مخصوص داره‌. یه سری شونه هام داره که با اون بعد از حمام باید خیییلی سفت سرتو شونه کنی

اگر نیس با اسفند سرتو بشور

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
شپش نگرفته باشی بده یکی سرتو بگرده خیلی شایع شده شپش

ن گلم شپش نیس فقط خارش هست حتی پوسته ریزی هم تغیر خاصی نکرده ینی میزان شوره ی سر هم.نقدک بودهست

ن عزیزم خارشه حتی گوش وناحیه ی شونه و گردن روهم درگیرکرده

اگزمای سبورست با حنا درمان نمیشه

برو‌ دکتر دارو‌میده خوب میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

وای من یه جووووری سرم میخاره که نگو. هیچی هم تو سرم نیست. دیدم شپش نیست. ولی کل قسمت کاسه سرم میخاره. امروز دیگه ریشه های موهام هم درد می‌کنه. ماینوکسیدیل میزنم و دارو میخورم. ولی اخیرا یهو ریزش سنگین گرفتم. وقت هم نشده برم دکتر ببینم چشه

مامانم واسم حنا و زرده تخم مرغ و روغن رزماری و جفت میزنه

یه کوچلو هم سدر

خارشش خوب میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
وای منم الکی سرم خارش می‌کنه شپش اینا هم نیست ی مدت پوست سرم خشک بود الان اونطوری خشک نیست ولی باز ...

هیچ علایم خاصی ندارم فقط خارش هست 

2810