2777
2789
عنوان

چون گوشی جواب ندادم شوهرم ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو خب یبار دیگه زنگ میزدی.مغرورای خود شیفته🫤چرا اینا اینجوری ان منظورشون چیه

آفرین دقیقا دو سه بار به گوشیم زنگ زده فقط یه بار به خونه

خب میدونی گوشی من صدا نداره.از همون اول دو سه بار به خونه میزدی

از هر جا پر میشن و نمیتونن چیزی بگن 

سر همسر خالی می کنن

همسر من که اخلاقای بد مادرشو هیچی نمیگه فقط احترام میذاره

بعد تو دلش میمونه انگار میاد همون ایراد رو هر چند جزئی از من بهانه میکنه در صورتی که مادرش خیلی رفتار بدتری داره

💞
چمیدونم والاحالا چاره اش چیه الان

اول اینکه باید درکش کنی باهاش رفتارت مهربونتر باشه بهش یه حس اقتدار بدی تا حس کنه بزرگ شده و قابل اعتماد هست این رفتارها رو وقتی قهر نیستید انجام بده 

اما زمانیکه باهاتون قهر کرده طوری رفتار کنید که بدونه خیلی به این رفتارش بها نمیدید و این رفتارش نمیتونه شما رو اذیت کنه 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
اول اینکه باید درکش کنی باهاش رفتارت مهربونتر باشه بهش یه حس اقتدار بدی تا حس کنه بزرگ شده و قابل اع ...

اوهومن

میدونی دیگه حوصله قعر ندارم از بس قهر میکنه

نمیشه که همششش قهر باشه آدم 

خودش خسته نمیشه؟

اوهومنمیدونی دیگه حوصله قعر ندارم از بس قهر میکنهنمیشه که همششش قهر باشه آدم خودش خسته نمیشه؟

خودش حس میکنه دوست داشتنی نیست و ناخواسته داره این الگو رو ادامه میده باهاش حرف بزن ما تو خونمون قانون قهر ممنوع داریم نهایت قهرمون یک ساعته بعدش درموردش حرف می‌زنیم شما هم این قانون رو بذارید  

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
آفرین دقیقا دو سه بار به گوشیم زنگ زده فقط یه بار به خونهخب میدونی گوشی من صدا نداره.از همون اول دو ...

کاش همین بود والا

هزارتا چیز دیگه هم سرمون درمیارن😐

تیکه انداختنشون خیلی رو مخیه.من بخام جواب بدم جنگ میشه همیشه ساکت میمونم.ماها مث خودشون رفتار کنیم بخدا کار به بدبختی کشیده میشه،هی کوتاه میایم‌اینام پرو شدن.

من که باز به همون سکوتم‌ادامه میدم حوصله جنگو دعوا ندارم🥲

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.