2777
2789
عنوان

به نظرتون مرگ من نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواب چی میبینی 

یامیمیربم یارنده میمونیم واقعا مهم نیس دیر یازود رفتنیم دیگه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خواب چی میبینی یامیمیربم یارنده میمونیم واقعا مهم نیس دیر یازود رفتنیم دیگه

نمیتونم تعریف کنم عزیزم

اون که صد در صد، ولی اگر بدونی زمانش نزدیکه به خودت میای!

ممکن هم هست اشتباه کرده باشم! ولی باعث بیداری میشه

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

چرا نباید خواب رو تعریف کرد ؟ منم زیاد شنیدم میگن نباید تعریف کنی .

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
یه استاد داشتیم می‌گفت وقتی خواب می‌بینید مردید یعنی یک صفت خوب در وجود شما مرده بگردید اونو پیدا کن ...

خواب مردن نمی بینم! خوابایی میبینم که تعبیرشون میشه مرگ خودم

نمیتونم تعریف کنم عزیزماون که صد در صد، ولی اگر بدونی زمانش نزدیکه به خودت میای!ممکن هم هست اشتباه ک ...

یجوری زندگی کن که انگار همین امروز قراره بری .. 

انصافا من الان بفهمم میمیرم کارخاصی نمیکنم  

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خواب مردن نمی بینم! خوابایی میبینم که تعبیرشون میشه مرگ خودم

الان بفهمی قراره بری چطوری ب خودت میای چ کارایی بوده ک نکردی ؟ قراره بری نماز قضاهاتو مثلا بخونی ک نخوندی؟😄

عزیزدلم صدقه بده و فکرای بد نکن😌❤️خدا خودش مراقبته

قکر بد نمیکنم عزیزم! اگر بدونم زمانش نزدیکه یه سر و سامونی باید به اعمالم بدم! خیلی دستم خالیه

اول خوابت رو بگو تا تعبیرشو بگم تعبیرهایی که تو گوگل وکتابای تعبیر خواب نوشتن غلطه من نمادهای تعبیر ...

میشه منم بگی؟ 

دوسه باری هست ک خواب عشق سابقمو میدیدم. یعنی فقط نگام میکنه

چرا نباید خواب رو تعریف کرد ؟ منم زیاد شنیدم میگن نباید تعریف کنی .

یکی اینکه تعبیر خواب در دست تعبیرکنندشه برای همین نباید برای هرکسی تعریف کنی که یوقت بد تعبیر نکنه

یکی دیگشم اینه که اگر تعبیرش خوب باشه به تعویق میافته یا اصلا تعبیر نمیشه یا اگر تعبیرش بد باشه زمانش جلو میافته! البته درستو غلطش رو دقیق نمیدونم ولی مطمئنم که نباید تعریف کرد

2810