2777
2789
عنوان

به نظرتون مرگ من نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی درست تعبیر شده؟معمولا خوابها به عنوان هشدار و نشونه انپس شما هم صدقه بده یا شرایطشو داری قربو ...

مطمئن که نیستم! ولی خب وقتی خوابهای مختلف میبینی که تعبیرشون یک جور از طرف بزرگان بوده دیگه زیاد نمیشه ذهنو منحرف کرد!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

هروقت خواب بد دیدی بگو یا علی خواب دیدم یا محمدص به نیکی تعبیر کن برای کسی هم تعریف نکن

ان شاءالله هرچی خیره همون بشه! فقط آرزوی دیدن امام زمان رو دارم و نگران دستای خالیم برای آخرت هستم وگرنه این دنیا چیزی نداره برای دل نکندن

نمیدونم 😂من خودم وقتی با نامزدم قهر میکردم شب خواب می‌دیدم از دستش دادم و اون غم رو حس میکردم خیلی ...

بعدش آشتی میکردی؟  

حساس شدید بنظر من تعبیرتونم ممکنه غلط باشه

بله ممکنه تعبیرم غلط باشه! ولی مجبورم خودمو اصلاح کنم و تا جایی که میتونم گناهامو جبران کنم

من شنیدم خواب رو هرطور تعبیر کنی همون‌طور برات رقم میخوره اینطور که اگر به تعبیر خیر بگیری خیر میاره ...

یکی از فکرای خودم همینه! به نظر من مرگ تعبیر بدی نیست به شرطی که خطاهامو جبران و خودمو اصلاح کنم

خب پس عزیزم حتما هشداره به یکی که تعبیر خواب بلده بپرس و شاید خدا میخواد چیزی بهت بگه

شما میدونی چه کسایی تعبیر بلدن؟ منظورم مثلا یکی مثل مراجع یا امثال اونها؟

شما میدونی چه کسایی تعبیر بلدن؟ منظورم مثلا یکی مثل مراجع یا امثال اونها؟

مراجع خوبه 

ولی باید این اشخاصو بشناسی من سالها پیش یکیو میشناختم اخرش شمارشو گم کردم بلد بود

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

خوابهای مختلف دیدم! فقط یکی نبودهاز طرفی هم خواب رو نباید تعریف کرد،وگرنه تعریف میکردمفقط میخوام بدو ...

اول خوابت رو بگو تا تعبیرشو بگم 

تعبیرهایی که تو گوگل وکتابای تعبیر خواب نوشتن غلطه 

من نمادهای تعبیر خواب معنوی دارم بگو تا بگم

معتقد به تسلسل 

مراجع خوبه ولی باید این اشخاصو بشناسی من سالها پیش یکیو میشناختم اخرش شمارشو گم کردم بلد بود

سعی میکنم یکیو پیدا کنم! ممنونم عزیزم

2810