2777
2789

یعنی از این کره زمین یه ۱۰۰ متر سهم یه خانواده نیست ؟؟؟ امشب از ته دلم دعا کردم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دعای قشنگی آمین ⁦♥️⁩بزرگترین آرزوی منه میگم خدا دنیا به این بزرگی ۶۰مترشو چرا نمیدی به من آرزوم اینه تو خونه خودم زندگی کنم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

با این گرونی ها  خدا میدونه. دیگه چی میشه همه مردم. فقط دارن جون میکنن  تا یه چیزی داشته باشن ولی نمیشه 

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
با این گرونی ها خدا میدونه. دیگه چی میشه همه مردم. فقط دارن جون میکنن تا یه چیزی داشته باشن ولی نم ...

اره دقیقا هر سال تلاش میکنم تا بخوام به قیمت نزدیک بشیم باز چند برابر میشه خدایا کمک کن... همه دیگه خسته شدیم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
اره دقیقا هر سال تلاش میکنم تا بخوام به قیمت نزدیک بشیم باز چند برابر میشه خدایا کمک کن... همه دیگه ...

😞😞 خدا خودش یه رحمی بکنه همه  ب اونچه ک دلشون میخواد برسن انشاءالله  

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
عزیزم غصه نخور درست میشه

بخدا با این فامیل افتادم تو یه ساختمون اختیار هیچی رو ندارم همشم دعوا همش توقع یهو میبینی ساعت یازده شب سرشونو میندازن پایین میان تو خوته ی ادم میشنن رو رخت خوابا تازه پذیرایی ام میخوان یه خرید میکنیم هزارتا جواب پس میدیم چرا خریدیم چقدر خریدیم اصلا زندگیم از اختیارم خارج شده بخدا 

2810