2777
2789

خسته شدم..برادرشوهر۱۶سالمو فرستادن پیش من درس بخونه(خونشون روستاس)خواهر۱۸سالمم ۵روز در هفته سر دل منه‌..شاغلم ۴ماهه هم باردارم..بخدا انگار میان مهمونی حتی پتوشونم جم نمیکنن بارهاهم تذکر دادم فایده نداره..شوهرمم حقوقش کمه هیچی تو خونمون نیست..خسته شدمممم بخدا من ۲روز میموندم خونه هاشون مامانم میگفت میخای اخم و تخم کنی برو خونه خودت..یا مادرشوهرم همش میگف برو خونه بابات

خدایا شکرت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لااقل خواهرتو نزار بیاد مگه هتل

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

وا چرا میان خونه شما میمونن

بگو من هم شاغلم هم باردارم

فعلا شرایطشو ندارم

جای دیگه ای پیدا کنین

واسه اون پسره هم خوابگاه بگیرن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

زبون ک داری بگو باردارم سختمه نیاین

بگو ویار دارم همش میخوام بالا بیارم برین خونتون درس بخونین

این دفعه بخواهرت بگو دیگ نیا.رودروایسی نداری ک بگو نمیتونم دکتر گفته استراحت کن درد ناچاری میرم کار

ب برادرشوهرتم بگو 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حق داری خدایی آدم حوصله خودشم نداره توروخدا یه کاری بکن اینجوری نمیشه بزن ب در سلیطه گری یه بار ک دعوا بشه دیگه نمیان ب درک هرکی ک هس وقتی درک نداره باید دعوا کنی

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁

خانواده ها خودشون باید بدونن خوابگاه واسه همچین مواقعی هست 

شما هم تحمل کن پتو شون رو جمع نکن، بیا سر سفره بشین بگو آی یادم رفت بشقاب بیارم، بلند شون کن جلوی جمع تاکید کن فلانی امروز ظرف شستن نوبت توست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2810