2777
2789

میشه  گزارش کار بدیم من دانشجو ام ولی ولی اصلا خیلی نمی خونم دیگه مثل تایم کنکورم نیستم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای

فرق نمیکنه برام چه رشته ای فقط یکی باشه گزارش کار بدم که خوندم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

عه چه رشته ای ‌؟هدفت چند ساعت خوندنه؟

پزشکی

هدف ساعتیم در حد ۱۲ ۱۴ ساعت که نیست چون ۸ تا ۵ عصر هر روز کلاسم🥲😂 اگه بتونم روزی ۶ ساعتو بخونمم خوبه ولی بازم تنبلیم میاد خیلی خسته میشم بعد کلاسا🧑‍🦯‍➡️

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

سوال کردم رشتتون چیه ترم چندین

ببخشید اشتباه متوجه شدن

روانشناسی شیراز 

پزشکیهدف ساعتیم در حد ۱۲ ۱۴ ساعت که نیست چون ۸ تا ۵ عصر هر روز کلاسم🥲😂 اگه بتونم روزی ۶ ساعتو بخون ...

اوکیه مشکلی نیست روبیکا داری؟

دانشجو ها خواهشاً بگین چیکار می کنین چطور می خونین

از 6 صبح تا 6 عصر بیدارم 

از 8 کلاس داریم تا 6 

اون دو ساعتم برای مسیر و آماده شدن و از سرویس جا نموندن

ی عالمهههعههه درس مونده 

ترم یکم تا الان هیچی نخوندم 

روشی چیزی بگین توروخدا 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
2810