استاسیرا مدیر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 عنوان یه دوازدهمی یه دانشجو یه کسی که دوازه وچهاردهساعت می خونه بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 41 پست میشه گزارش کار بدیم من دانشجو ام ولی ولی اصلا خیلی نمی خونم دیگه مثل تایم کنکورم نیستم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم 1403/08/26 | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 اره دارم در خواست دوستی دادم آپدیت میزاری روبیکا گزارش بدیم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 دانشجو ها خواهشاً بگین چیکار می کنین چطور می خونیناز 6 صبح تا 6 عصر بیدارم از 8 کلاس داریم تا 6 اون ... روبیکا داری ؟ اگه اره بیا یک گروه میزنیم فقط شبا گزارش کار میدیم که مجبور شی بخونی دانشگاه تنها بديش اینه مجبور نیستی بخونی تلنبار میشه ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
thesara18 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1994 در خواست دوستی دادم آپدیت میزاری روبیکا گزارش بدیم باشه اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕
thesara18 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1994 روبیکا داری ؟ اگه اره بیا یک گروه میزنیم فقط شبا گزارش کار میدیم که مجبور شی بخونی دانشگاه تنها بديش ... وای دقیقااااا اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕
آهوبـره عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 6614 من کنکور ارشد دارممتاهلم تایم خوندنم کمهآرزومه مجرد بودم روزی شش ساعت با خیال راحت میخوندمولی نمیشه.الانم میخوامیه دوری بزنم ذهنم آزاد بشهبیام انشالله تا موقع خواب بخونم(هرچند وسطش باید شام و ظرف و هزارکار دیگه بکنم😄) {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 من کنکور ارشد دارممتاهلم تایم خوندنم کمهآرزومه مجرد بودم روزی شش ساعت با خیال راحت میخوندمولی نمیشه. ... واقعا درس خوندن با شوهر و...اراده قوی می خواد آفرین من به پسره نگم با درس خوندنم مخالفت کنه عجیب نیست😂😂 ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
thesara18 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1994 در خواست دوستی دادم آپدیت میزاری روبیکا گزارش بدیم نیومدا اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕
rasoolimaalek عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 552 ببخشید اشتباه متوجه شدنروانشناسی شیراز اخی هم رشته ایم🥰
rasoolimaalek عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 552 اگه پایه این بیایین گروه بزنیم بهتون تکنیک مطالعاتی یاد بدم😎
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 اخی هم رشته ایم🥰 وای چه بامزه ترم چندی؟ ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
rasoolimaalek عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 552 روبیکا داری ؟ اگه اره بیا یک گروه میزنیم فقط شبا گزارش کار میدیم که مجبور شی بخونی دانشگاه تنها بديش ... ایتا بزنین منم باشم😕
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 اگه پایه این بیایین گروه بزنیم بهتون تکنیک مطالعاتی یاد بدم😎 وای چقدر خوب اره حتما فقط اگه میشه تو برنامه ایرانی روبیکا چیزی باشه من vpn همیشه نمیگیره درست ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 ایتا بزنین منم باشم😕 فرق نمیکنه برای من ایرانی باشه فقط vpn نخواد ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 اگه پایه این بیایین گروه بزنیم بهتون تکنیک مطالعاتی یاد بدم😎 ایدی ایتا بده تا بهت پیام بدم گروه بزنیم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12834 ایتا بزنین منم باشم😕 روبیکا وصل کن ایدیمو بزن ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم