2777
2789
سیاست دارن

چی بگم

کاش این همه که دخترا سیاست به خرج میدن و پسرو دو دستی محکم نگه میدارن و پسرا خیلی ریلکس هستن، یکم برعکسش هم بود

من عمرا بتونم اینجوری باشم

تازه بعضی دخترا، دخترای دیگه رو رقیب میبینن درحالیکه دختره برای پسره تره هم خورد نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگمکاش این همه که دخترا سیاست به خرج میدن و پسرو دو دستی محکم نگه میدارن و پسرا خیلی ریلکس هستن، ...

بخدا دنیا مال همون دختراست 

ما ک ساده بودیم الان هیچی نداریم اونا بهترین شوهر  بهترین شغل غرق در مادیات 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
منم تقریبا هر دو روز میبینمشاما ممیدونم چه حرکتی بزنم فقط رد میشم نگاه هم میکنیم

نمیدونم والا

به نظرم اگه خوشش بیاد پیشنهاد میده البته حواست باشه بعضیا فقط برای سرگرمی میخوان

کل این دنیا رازشون چیه☹️😂اونو میخواام

حآجی من مامانم مغازه داره 

بعد از یکی جنس میگیره 

من رو اون آدمه کراشم 

یچیزای میدونم ازش اما خب 

نمیدونم چه حرکتی باید زد 😂😑