2777
2789
عنوان

متاهلا جواب بدن

143 بازدید | 17 پست

کسی بوده احساس خاصی به خواستگارش نداشته باشه و بعد ازدواج کرده باشن طرف رو دوست داشته باشه یعنی علاقه بعد به وجود اومده باشه.

من خواستگار دارم سه جلسه با هم بیرون رفتیم ولی کشش جنسی بهش ندارم. کلا احساس خاصی ندارم نه بدم میاد ازش و نه خوشم میاد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو محیط بیرون کار میکنم کسایی که خوش قیافه و میل جنسی خیبی بهشون داری آدمایی هستن که خیلیییی کثیفن چون بلد کارن خیلی بهشون کشش داری 

کلا آدمایی که ساده هستن کسی زیاد کشش بهشون نداره 

وقتی خواستگاری سنتی‌ها طبیعیه هیچ کششی بهش نداشته باشی فقط سعی کن اخلاق طرف رو خیلی خیلی معیار قرار بدی

با شناخت همه چی ممکنه اما دوست داشتن یکم باید اون وولم به دلت بشینه وگرنه منم از همسرم تو دوره دوستی تازه همو دیدیم خیلی بدم میومد فقط اخلاقشو دوست داشتم ک اون باعث شد کم کم عاشقش شدم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
ببین تو محیط بیرون کار میکنم کسایی که خوش قیافه و میل جنسی خیبی بهشون داری آدمایی هستن که خیلیییی کث ...

درسته موافقم با صحبتتون. حرفاتون خیلی به دلم نشست و آروم کرد. پسر آروم و چشم پاکه اصلا به دختری نگاه نمیکنه فقط وقتی با هم صحبت میکنم به چشمام نگاه میکنه. من میگم نکنه سرده و این حرفا. چون قرار سوم تولدم بود تولدمو تبریک نگفت گفتم با خودم نکنه بی تفاوت و سرده

کمه حداقل سه ماه زمان بده مشاوره اگر تونستی برو خیلی کمک میکنه الان جامعه خیلی وحشتناک شده

بله درسته. نظر خودمم جلسه چهارم مشاوره هست.

منظورتون از وحشتناک شدن جامعه چیه؟😅

بله درسته. نظر خودمم جلسه چهارم مشاوره هست.منظورتون از وحشتناک شدن جامعه چیه؟😅

همه خرابن😅

تو یه فروشگاهم یه چیزایی یه گوشم میخوره که بعضی موقع ها میترسم عین اونا شم