2777
2789
ته بیشعوریه اینکار

دیگه وقتی گوشی و نت  و استفاده از فضای مجازی فراگير و عمومی میشه همین میشه .هر مدل توی خونه حرف میزنن و زندگی میکنن همونطور اینجا مینویسن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی سونو هماتوم داشتی ؟ اگر آره به نظرم اون دفع شده اگر اینطور باشه جای نگرانی اصلا نداره و حتی باید خوشحال باشی 

برو دکتر سونو رو تکرار کن مطمئن بشی که دفع شده 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
نه هیچی 8هفته قبلش داشتم خونریزی الان هیچ

ببین من سراین بارداریم هماتوم داشتم وخونریزی کردم بعدش لکه بینی داشتم دردنداشتم 

یک چیزهای نازک روی شورتم دیدم بگم مثل چی مثل تکه های پلاستیک 

بعد چندروز که ازسفربرکشتم رفتم سونو دکترگفت خونریزی کردی اما جفت وجنین سالم موندن

انشاءالله اگر صلاحه برای شماهم همینطور باشه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دیگه وقتی گوشی و نت و استفاده از فضای مجازی فراگير و عمومی میشه همین میشه .هر مدل توی خونه حرف میزن ...

میشه لطفا حال واسترس این مادر را درک کنید وبا صحبت هاتون حالشوبدتر نکنید

ممنون

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میگم اگ بجه باشه من باید میدیدمش دیگهچون دستشو توی سونو دیدم

نگران نباش عزیزم

فردا برو سونو

برای جنین اتفاقی نیفتاده

فقط باید یه مدت استراحت مطلق باشی و شیاف پروژسترون  و آمپول پرولاتون استفاده کنی و بعدش تا موقع زایمان استراحت نسبی . یه سری مراقبت هم دکتر تجویز می‌کنه که بایستی رعایت کنی.

میشه لطفا حال واسترس این مادر را درک کنید وبا صحبت هاتون حالشوبدتر نکنیدممنون

چه ربطی داره 

در ضمن در این شرایط باید بره دکتر  با توصیف کردن شرایط که نمیشه تشخیص پزشکی داد 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
2810