2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا اگه خونریزی داشتین احتمالا از همونه فکر نکنم جنین باشه انشالا ک سالمه نی‌نی‌تون

میگم اگ بجه باشه من باید میدیدمش دیگه

چون دستشو توی سونو دیدم

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
صبح قبلش رفتم جنین سالم ضربان قلب داشت اوکی بود مگ سقط کنی درد یا خونریزی نداری بعدش؟!

بله درد داره وخونریزی،زیرشکمت انقباض نداشت موقع دفع؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ععع جیگر . پنیر .... چرا مثال خوراکی میزنین🤮

حق👌🏻

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
میگم اگ بجه باشه من باید میدیدمش دیگهچون دستشو توی سونو دیدم

هشت هفته که اندام مشخص نیست منم شش هفته ونیم سقط کردم همینطوربود

امابعدش درد و خونریزی فراوان

حتمابروسونو 

انشاءالله هرچه صلاحته بشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه چرا درد ندارم یا خونریزی کو بچه پس؟! خونریزیم شدید بود قبلش دکتر گف یه لخته بزرگ پشت جفت جنین

ن عزیزم جنین سفیده. احتمالا خون اضافی لخته شده بوده تو واژنت

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
2810