2777
2789

سلام من نوزادم هر ۶۰ میل شیرخشکو توی ۲۰ دقیقه میخوره حس میکنم خسته میشه و الان که میخوام نود تا بهش بدم زمان بیشتری میبره و خوابش میبره ، سر شیشه رو عوض کردم و دیدم با اون هم حالت خفگی میگیره انگار که براش مناسب نیست ،فکر میکنم فک نوزادم ضعیفه  میخواستم ببینم بچه های شما ۶۰ میل شیرو توی چند دقیقه میخورن ، برای بچه من ۲۰ دقیقه طول میکشه 

چند وقتشه؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

ی کوچولو سرشو سوراخ کن زیاد سوراخ نکنی خفه شه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو ماه

خب طبیعیه هنوز فکشخیلی ضعیفه 

همون حدود ۲۰ دقیقه باید طول بکشه

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان