2777
2789

دلم شیرکاکائو خواسته‌نمیتونم برم بیرون بخرم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرو کاکائو شکر قاطی کن بخوردیگه🤣🤣🤣

خونتون تو نمک دونه؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
2805

شیر و پودر کاکائو شکر

چیزی غیر از اینا نداره که

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

دو لیوان شیر

دو قاشق غ شکر

یک قاشق  غ نشاسته ذرت

یک قاشق غ پودر کاکائو

نوک قاشق چای خوری وانیل همرو باهم  وقتی که شیر سرده قاطی کن بعد بزار روی شعله ملایم هم بزن تا کم کم غلیظ بشه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
عزیزم شیر. کاکایو. شکر ... دیگه چه طرز تهیه ای میخوای؟

یعنی کسی هیچ رسپی بلد نیست که یکم غلیظ و بازاری شه؟

خب راست گفتم دیگه شیرو شکرو کاکائو مخلوط کن دوست داشتی داغش کن😒

یجا دیگه نمکتو بریز ۴نفر بت بخندن منظورم این بود که کسی رسپی بلد نیست که غلیظ و بازاری شه 

دو لیوان شیردو قاشق غ شکریک قاشق غ نشاسته ذرتیک قاشق غ پودر کاکائونوک قاشق چای خوری وانیل همرو باهم ...

مرسی عشقم