2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دخالت میکنن😔

148 بازدید | 4 پست

سلام یساله عقدم شوهرم فامیل زنداداشم میشه من داداش و خواهر ناتنی دارم که وقتی پدرم فوت کرد هیچ نمیگن اینا زنده ان یا نه رابطه ی نداریم باهم بعد از وقتی متاهل شدم دخالت میکنن تو زندگیم زنداداشم خواهر مادر شوهرمه هم مادر شوهرم هم زنداداشم تو زندگیم دخالت میکنن بخدا شب و روز گریه میکنم اعصابم بهم ریخته نمیزارن کار خودمونو بکنیم شوهرم بهشون گفته دخالت نکنین ولی نمیفهمن بازم کار خودشونو میکنن هی میگن اینکارو کنین اونکارو کنین وقتی من یکاری که مادر شوهرم میگه انجام نمیدم هزار نفر میان سراغم میگن چرا اینجوری کردی چرا به حرف مادر شوهرت گوش ندادی من دوس دارم واسه خودم زندگی کنم هرکاری دوس دارم بکنم ولی… چیکار کنم دخالت نکنن و گیر ندن شوهرم میگه عروسی کنیم دیگه راحت میشیم ولی بنظر من بازم زیر یه سقف این مشکلا هست شب و روز با شوهرم دعوا و بحث داریم خسته ام میشه راهنماییم کتین

حالا به چند تا بی ضررش گوش کن از اول شمشیر رو از رو نبند

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

شوهرت پشتت باشه کافیه...اونو بندازجلو بگه دخالت نکنن..اصلا به حرفشون گوش نده یه مدت بگذره خودشون خسته میشن..عروسی هم گرفتین باید جایی برین که ازاینجورآدمادورباشین بهتره ..به داداشت بگو به خانومش بگه دخالت نکنه یاکاری نداشته باشه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ توان مستقل زندگی کردن و خونه داری  

کار و درآمد و پول و پله داری  دستت ب دهنت میرسه

اگ پشتوانه و پشت و پناه داری 

پس معطل نکن یک دقیقه بکن برو دنبال زندگیت 

ولی اگ هیچکدوم نداری طلاق بگیری  ب بعدش فک کن 

2805

تو ظاهر چند تاشو گوش بده. از ظاهر خوب باش ولی کار خودتو بکن. یه سری ویزا اصلا از زبون خودت نگو بذار شوهرت بگه 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .