2777
2789
عنوان

خانما دکترم سونو واژینال نوشته بیاین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 44 پست
واقعا گیج شدم یه سریا میگن برو یه سریا میگن نرو، شما مشکلی داشتین که رفتین؟

من برای ناباروری میرفتم مرکز ناباروری اونجا سونوشون واژینال بود سونو قلبم هم با همون انجام میدادن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

عزیزم لکه بینی هم نداشتین بعدش؟

نه اصلا

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سونو واژینال انجام دادم ولی باردار نیستم اگر از نظر درد میخوای بدونی بیشتر حس بد داره تا درد که ا ...

من خیلی تحقیق کردم داروهم مصرف کردم تاثیری نداشت چون زخمم قدیمی بود و با دارو خوب نمیشد

فریز کلا در حد معاینه ست من هیچی متوجه نشدم حتی یخ زدگی ام متوجه نشدم شاید فقط انگار یه دیقه باد خنک خیلی ملایم انگار بهم خورد

فقط یه چیز شیرین ابمیوه اینا با خودت ببر ممکنه یکم فشارت بیفته و بعد انجام دادن چند دیقه بلند نشو نرو جایی بشین استراحت کن که خدایی نکرده اگه فشارت افتاد اونجا فشارتو اوکی کنن

عزیزم در مورد فریز کمکت میکنم اصلا درد نداره و متوجه نمیشی

عزیزم بعد فریز عفونت هم خوب میشه ؟یا ربطی نداره فقط زخم درمان میشه و باید باز دارو مصرف کرد برا عفونت 

بعدش میگن خونریزی هست و فشار ادم میاد پایین راسته یا الکیه

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
الان یعنی برم قبلشم نشون میده تشکیل شده یا نه

اگه سن بارداریت با تاریخ پریودت یکی باشه بله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

من خیلی تحقیق کردم داروهم مصرف کردم تاثیری نداشت چون زخمم قدیمی بود و با دارو خوب نمیشدفریز کلا در ح ...

مرسی گلم😘😘

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
عزیزم بعد فریز عفونت هم خوب میشه ؟یا ربطی نداره فقط زخم درمان میشه و باید باز دارو مصرف کرد برا عفون ...

گلم خونریزی من یکم داشتم در حد لکه بود ولی در کل به نظر من می ارزه

من انقد دست دست کردم دو سه سال زخم داشتم

ببین عزیزم اگه بری فریز انجام بدی کل زخمت میره، و اینکه بعدش باید مواظب باشی عفونت نگیری

البته بعد اون باید حواست به خودت باشه زود به زود معاینه شی که عفونت نگیری

تا بیست روز یک ماهم نمیتونی رابطه جنسی داشته باشی

فشارمن که اونجا افتاد و سرم گیج رفت ولی خب بعدش اوکی شدم

در مورد دور از جون این نازایی و اینام من از دکترم پرسیدم به من گفت من چیزی که بد باشه رو انجام نمیدم

منم میترسیدم از این موضوع ولی خب همون روز من حامله بودم😂😑

لکه بینی میگن بعدش داره شما نداشتین؟

ن بابا چه لکه بینی

دکتر دیوونه نیست که

اگر مشکلی رخ بده کلا از اول جنین سالمی نبوده احتمالا یا دکتر ناشی بوده

ولی در کل پروب سونو اصلا به محلی که جنین هست نمیرسه انگار رابطه داشتی

شما تو بارداری هرچی رابطه داشته باشیم الت به جنین نمیرسه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان درسته گلمانقد اخه منو از واژینال ترسوندن نمیدونم چیکار کنم🫠

ن عزیزم نترس دکتر چیزی که ضرر داره رو انجام نمیده

جنینم اونقدر بیجون نیست با اینجیزا خدایی نکرده چیزیش شه

همچیو بسپار بخدا و اگر لازمه سونو شی برو

انشالله بسلامتی زایمان کنی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری میشه فهمید اینو عزیزم؟

از سونو ان تی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810