2777
2789

دو هفته قبل آزمایش دادم بتام مثبت شده هیچ سونویی ندادم دکتر فقط سونو واژینال داده کیا انجام دادن اوایل بارداری‌شون؟

توروخدا استرس ندین بهم نترسونین منو ولی من دو هفته پیش که نمیدونستم باردارم فریز انجام دادم، از اونجا اومدم فهمیدم باردارم یک ماهم بود، دکتر بیخیالم چیزی نگفت ولی میخوام ببینم کیا تو بارداری فریز شدن؟ مشکلی پیش نیومد؟

و اینکه کیا سونوی واژینال انجام دادن 

دکتر برام نوشته که خدایی نکرده خارج رحمی نباشه

منم درد و خونریزی اینا ندارم 

تجربه هاتون و بگین🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میتونم بگم خدایی ک خودش داده خودشم نگه میداره

اصلا از این فکرا نکن و غصه نخور چون گذشته و توکاری ازت برنمیاد

سونو واژینالم خیلیا انجام میدن ولی من بودم نمیرفتم.....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

من ۵ هفته باردار بودم و سنو واژینال انجام دادم چیزی هم نشد، بقیه سوالاتتون رو تجربه ندارم

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
اخه من واقعا میترسم از واژینال درد داره؟

نه اصلا درد نداره خودتو شل بگیر مث وسیله معاینه نیست قد یه خودکاره خیلیم دقیقه من تو هفته پنج حتا صدا قلبشم برام گذاشت

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد نداره گلم؟

نه عزیزم درد آنچنانی نداره خیالت راحت

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
چرا نرم گلم؟ البته خودمم مایل نیستم میخوام دلیل شمارو بدونم عزیزم

آدم میترسه به لکه بینی بیفته😅چون یه چیزیو میبرن اون تو دیگه

شایدم این اتفاق نیفته ولی این فکرا مزخرف میترسونه ادمو

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
2810